Antena Meniu Search
x

Noaptea Premiilor Oscar 2020. Cine sunt favoriții

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai mare eveniment din lumea filmului. Gala Premiilor Oscar. Emoţiile sunt mari, mai ales că printre favoriţi se regăsesc nume sonore de la Hollywood.

de Redactia Observator

la 10.02.2020, 01:41

Vezi și

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai mare eveniment din lumea filmului. Gala Premiilor Oscar. Emoţiile sunt mari, mai ales că printre favoriţi se regăsesc nume sonore de la Hollywood. Joaquin Phoenix, Al Pacino sau Brad Pitt sunt doar trei dintre cei care ar putea pleca acasă cu o statuetă de aur. Bătălia pentru cel mai bun film se dă între Joker, The Irishman, 1917 şi Once Upon a Time In Hollywood. 

Cu 11 nominalizări, Joker conduce în cursa pentru Oscar. Filmul, care spunea povestea celui mai carismatic răufăcător din Gotham i-ar putea aduce lui Joaquin Phoneix trofeul acordat celui mai bun actor în rol principal. Mai ales că starul primit deja echivalentul acestui premiu la Globurile de Aur cât şi premiile BAFTA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totodată, Joker ar putea fi desemnat cel mai bun film al anului. Concurenţa este însă una acerbă. Pe lista filmelor nominalizate la Oscar se numără printre altele Once Upon a Time In Hollywood, The Irishman şi 1917. Cel din urmă este de alfel cel mai bine cotat de către revistele de specialitate.

În regia lui Sam Mendes, 1917 a fost deja desemnat cel mai bun film la Premiile BAFTA şi Globurile de Aur. La categoria cel mai bun actor în rol secundar, emoţiile sunt însă mult mai mari. Filmul Once Upon a Time In Hollywood i-ar putea aduce lui Brad Pitt primul lui Oscar.

Deşi a fost nominalizat la zece categorii, The Irishman ar putea înregistra un nou eşec. Considerat cel mai bun film a lui Martin Scorsese din ultimele trei decenii, pelicula îi reuneşte pe cei mai temuţi gangsteri de la Hollywood: Robert DeNiro, Al Pacino şi Joe Pesci.

Ediţia de anul acesta nu va avea o gazdă oficială, iar momentele din gală vor fi prezentate de mai multe vedete. Premiile Academiei Americane de Film vor putea fi văzute şi în România în această noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Noaptea Premiilor Oscar 2020. Cine sunt favoriții