Antena Meniu Search
x

Video Noile tendinţe pentru sezonul primăvară-vară, prezentate la Săptămâna Modei de la New York

Tendinţele pentru sezonul primăvară-vară sunt dictate la New York. E Săptămâna Modei, iar designerii mizează pe rochii feminine şi colorate. Spre deosebire de prezentările obişnuite, de data asta colecţiile au fost aduse în scenă atât de modele cu dimensiuni standard, cât şi de cele cu forme rubensiene.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 21:32

Vezi și
  • Designerul Christian Siriano şi designerii de la Casa Badgley Mischka au făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la New York.

Rochii din mătase, colorate şi feminine, pentru toate gusturile, dar şi pentru toate siluetele. Este pariul pe care l-a făcut designerul Christian Siriano pentru sezonul cald. Şi-a găsit inspiraţia în pozele vechi cu bunica sa din anii 60 şi 70, în vacanţă în Positano. 

Christian Siriano, designer: Este o doamnă italiană în vârstă şi fabuloasă. Obişnuia să poarte o rochie portocaliu-caisă cu buline, peste tot. Şi am simţit să-i aduc un omagiu. E încă în viaţă. Are 101 ani. 

Cum creatorul de modă consideră că moda trebuie să fie şi practică, la finalul prezentării vedetele au fost hainele din denim.

Casa Badgley Mischka, colecţie inspirată din filmele clasice de la Hollywood

Casa Badgley Mischka, brandul preferat al multor celebrităţi, şi-a prezentat colecţia în format digital, aşa că două manechine au arătat pe rând toate piesele colecţiei dominate de rochii cu motive florale sau imprimeuri cu fluturi.

Cei doi creatori ai brandului au căutat inspiraţie în filmele clasice de la Hollywood. Principalele modele au fost două legende ale marelui ecran: Bette Davis şi Lucille Ball. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Noile tendinţe pentru sezonul primăvară-vară, prezentate la Săptămâna Modei de la New York