Antena Meniu Search
x

Culisele nunții nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Mirii sunt deja la Sinaia

Au mai rămas câteva ore până la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Mirii sunt deja la Sinaia, acolo unde va avea loc fastuosul eveniment, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru cei 200 de invitaţi. Pentru prima nuntă cu iz regal, după 70 de ani, s-au ales furnizori de top, atât pentru ţinute, cât şi pentru decor.

Vezi și

Au mai rămas câteva ore până la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Mirii sunt deja la Sinaia, acolo unde va avea loc fastuosul eveniment, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru cei 200 de invitaţi. Pentru prima nuntă cu iz regal, după 70 de ani, s-au ales furnizori de top, atât pentru ţinute, cât şi pentru decor. Albul va predomina în sala Cazinoului, iar buchetul miresei va fi unul delicat. Din lăcrămioare, iasomie şi bujori.

Prima apariţie publică a mirilor în ziua nunţii va fi mâine, la ora 14 şi 30 de minute, când vor sosi la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Un loc special, ctitorit de Regele Carol al II-lea împreună cu Regele Mihai.

După cununia religioasă, caleaşca va pleca direct spre Cazinoul din oraş. O sală fastuoasă, pe care mirii au ales să o decoreze subtil.

În ton cu buchetul miresei. Şi potrivite cu personalitatea Alinei, spun organizatorii. La fel de discrete sunt şi verighetele. A ei a fost cumpărată din Marea Britanie. A lui - din România.

În ziua cea mare, nepotul Regelui Mihai va purta două ţinute.

Conform programului, recepţia va începe la ora 18, după ce mirii vor ieşi în balcon să salute publicul. Alina şi Nicolae vor ţine mai multe discursuri pe parcursul serii, care se va încheia în stil regal. Cu un tort ca în poveşti. Două săptămâni s-a lucrat la cele 7 etaje pictate, cu monogramele celor doi în mijloc şi cu o broderie realizată manual, inspirată din portul traditional al bunicii miresei.

200 de persoane sunt trecute pe lista invitaţilor la nunta lui Nicolae Medforth-Mills cu Alina Maria Binder. Sora mirelui, singura din familia regală care participă la eveniment, va fi una dintre cele 6 domnişoare de onoare. Printre invitaţi se numără şi descendenţi ai unor importante familii nobile din România şi din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Culisele nunții nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Mirii sunt deja la Sinaia