Antena Meniu Search
x

O actriţă de origine română, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu

Tatiana Maslany, care de doi ani este considerată marea favorită la premiile Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, a luat în sfârșit mult râvnitul premiu, duminică seara, la cea de-a 68-a ediție anuală a galei de decernare a prestigioselor trofee, ce a avut loc la Microsoft Theatre, în Los Angeles, SUA.

Vezi și

Tatiana Maslany, care de doi ani este considerată marea favorită la premiile Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal datorită prestaţiei ei din serialul de succes “Orphan Black”, a luat în sfârșit mult râvnitul premiu în cea de-a 68-a ediție anuală a galei de decernare a prestigioselor trofee, ce a avut loc duminică seara, la Microsoft Theatre, în Los Angeles, SUA.

Actriţa canadiană, dar care are origini româneşti, a plecat acasă cu prestigiosul trofeu pentru rolul din serialul de succes “Orphan Black”, unde aceasta interpretează într-un mod remarcabil nu mai puțin de 12 clone.

Talentul ei a fost lăudat şi apreciat din 2013 şi de criticii de la marile publicaţii americane, precum New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ar fi trebuit să-mi scriu un discurs. Multumesc foarte mult. Sunt așa mulți oameni cărora le datorez premiul”, a declarat Tatiana, mulțumind echipei ei și cea a serialului. „

Tatiana s-a născut în Canada, având bunici care au emigrat din România. Ea a debutat în actorie la vârsta de 9 ani, vorbeşte perfect engleza, germana şi franceza, iar pentru fiecare episod din “Orphan Black” este plătită cu 50.000 de dolari. Din 2013, a jucat în patru sezoane cu zece episoade fiecare şi deja au început pregătirile pentru noul sezon, reuşind să strângă doar din serial o avere de 2.000.000 de dolari.

Serialul „Game of Thrones” a fost marele câștigător al serii, adjudecând nu mai puțin de 12 premii, făcând istorie și devenind cel mai premiat serial. Acesta a fost urmat de „The People v. O.J. Simpson: An American Crime Story” care a luat 9 trofee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » O actriţă de origine română, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu