Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu vrea să-l cloneze pe fostul ei motan, Marty

Oana Zăvoranu ar vrea să-l cloneze pe răposatul Marty. Sau, dacă nu se poate aşa, măcar să-i găsească un urmaş. Preţul. oricât. Oricât e gata să plătească ca să aibă un descendent de-al lui Marty, care să-i mai ia din suferinţă.

Vezi și

Oana Zăvoranu ar vrea să-l cloneze pe răposatul Marty. Sau, dacă nu se poate aşa, măcar să-i găsească un urmaş. Preţul. oricât. Oricât e gata să plătească ca să aibă un descendent de-al lui Marty, care să-i mai ia din suferinţă. 

Cu fiecare zi, bruneta se simte fără viaţă. Îi e dor de motan şi crede că nu e o coincidenţă că a murit pe data de 17, aceeaşi în care a murit şi mama ei.

Se simte de parcă tot Universul s-a prăbuşit. Motanul Marty a murit luni, iar de atunci Oana îl plânge, pe facebook, fără încetare. Tot ce-i aminteşte de el o doare.

"Zecile de milioane, Swarovski-uri, dressinguri pline de colecţii de pe catwalk. nu mai există. Simt că mi se stinge lumina."

Oana e hotărâtă să îl aducă înapoi pe Marty. S-a interesat la o clinică din China, să îl cloneze.

"My lovely and irreplaceable, sweet furball. You are always in my heart and soon, with all the efforts that a human being can do, you will be here with me, like a real king".

"Ghemul meu de blană drăgălaş, dulce şi de neînlocuit. Eşti mereu în inima mea şi, în curând, cu toate eforturile pe care un om le poate face, o să fii aici cu mine, ca un adevărat rege".

Dacă nu merge aşa, Oana are altă soluţie. Îi caută un urmaş peste tot. Şi e dispusă să ofere o recompensă pe măsură. Nu se uită la bani.

"Caut şi dau oricât, şi orice pentru un nepot, strănepot sau stră-strănepot din sângele lui. Adică, dacă din cei 13 puiuţi pe care i-a avut inima mea, Marty, cu două pisicuţe, cineva îmi poate aduce un motănel prin venele căruia să curgă sângele luminii ochilor mei, Marty."

"Prostimea s-a grăbit să mă acuze că sufăr mai rău la moartea iubirii mele decât atunci când a murit blestemata mea prezumtivă mama.. Nu ştia decât să mi-l blesteme pe Marty de invidie că ura TOT CE ŞTIA CĂ IUBESC EU. Este o ofensă directă dacă poţi compara măcar 1% durerea mea de acum cu ceea ce am simţit pe 17 aprilie".

Oana a făcut şi o adresă specială de mail, cu numele lui Marty, în care cei care o pot ajuta să îi scrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Oana Zăvoranu vrea să-l cloneze pe fostul ei motan, Marty