Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pentru acest sezon, specialiştii în machiaj ne propun să ne întoarcem puţin în timp

Imaginea de papuşă din anii '60, cu gene foarte rimelate, este una dintre tendinţele cheie ale acestui sfârşit de an. Însă, nu e singura recomandare inedită.

de Redactia Observator

la 26.10.2017 , 09:20

Imaginea de papuşă din anii '60, cu gene foarte rimelate, este una dintre tendinţele cheie ale acestui sfârşit de an. Însă, nu e singura recomandare inedită.

Luminozitate şi naturaleţe. Sunt tendinţele în materie de machiaj pentru acest sezon. 

"Sezonul vine cu schimbări pe fiecare plan. Adică nu se mai poartă de exemplu modelarea feţei. Nu se mai poartă contouringul. Nu se mai poartă buzele mate, se poartă glossy. Pe podiumuri s-au purtat sprâncenele groase, sprâncenele pe formă dreaptă, groase, nu neapărat stufoase, adică o formă perfectă, dar totodată mai groase", spune Roxana. 

Vezi și

Nuanţele neutre sunt în centrul atenţiei, mai ales că se potrivesc oricărui tip de ten. 

Foarte important în acest sezon este ca genele să fie cât mai bine evidenţiate. Şi foarte mare atenţie trebuie să acordăm culorilor de pe buze care dau viaţă oricărui tip de machiaj.

"Referitor la buze se poartă culorile mai calde. Cald însemnând burgund, nu neapărat mov, nu am mai văzut roz, am văzut mai degrabă un peach, totul este un pic mai cald", mai explică Roxana, make-up artist. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Pentru acest sezon, specialiştii în machiaj ne propun să ne întoarcem puţin în timp