Antena Meniu Search
x

Personajele spumoase și replicile memorabile fac deliciul unei noi ediții Chefi la cuțite

A doua seară de Chefi la cuţite a adus din nou personaje spumoase, replici memorabile şi reţete-surpriză. Cei trei chefi au avut de ales dintre concurenţi care mai de care mai inventivi. Spectacolul continuă şi în această seară, după Observator. 

de Redactia Observator

la 09.09.2020, 23:10

Vezi și
  • Emisiunea Chefi la cuțite este lider de audiență.

Seara de marţi a fost seara Chefilor la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cu o medie de 7,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24,8%. 

Tot pe primul loc s-a clasat şi în rândul publicului din mediul urban, cu o medie de 7,2 puncte de rating şi 18,2 procente cotă de piaţă. La ora 22.47, minutul de aur al emisiunii, peste 1,6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe momentele savuroase oferite de concurenţi şi cei trei chefi. 

Alexandriana Kiosa, în vârstă de 83 de ani, a venit tocmai de la Iaşi pentru a oferi unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii. Ochii i s-au umplut de lacrimi după ce a primit mult râvnitul cuţit. Bunicuţa i-a cucerit pe chefi cu o super reţetă de ciorbă de pasăre cu tăiţei şi o porţie de budincă de griş. 

Seria poveştilor senzaţionale şi a farfuriilor savuroase continuă şi în această seară la Antena 1. Telespectatorii vor putea vedea în acţiune un poliţist care va încerca să îi "dezarmeze" pe chefi de cuţite.

Cătălin Dumitrescu are 29 de ani şi s-a alăturat mascaţilor în urmă cu opt ani. Tot atunci şi-a descoperit şi pasiunea pentru culturism şi modeling. 

Dacă va reuşi să-i convingă pe cei trei şefi că are talent şi la gătit, aflăm în această seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Personajele spumoase și replicile memorabile fac deliciul unei noi ediții Chefi la cuțite