Antena Meniu Search
x

Nu sunt pe atât de perfecte pe cât vor să pară! Photoshop-ul face minuni pentru unele staruri de la Hollywood

Starurile de la Hollywood fac tot ce e posibil să aibă un aspect cât mai aproape de perfecţiune. Ţin tot felul de diete, petrec ore întregi la sală, dar se pare că nici acestea nu mai sunt de ajuns.

Vezi și

Starurile de la Hollywood fac tot ce e posibil să aibă un aspect cât mai aproape de perfecţiune. Ţin tot felul de diete, petrec ore întregi la sală, dar se pare că nici acestea nu mai sunt de ajuns.

Divele de la Hollywood nu sunt atât de perfecte pe cât fac să pară. Fotografiile făcute publice sunt prelucrate pentru a ascunde realitatea. Multe fotografii ajung pe internet needitate iar când se întâmplă asta, este o ocazie perfectă pentru a face o comparaţie de genul "înainte şi după". Aşa se explică faptul că tot ce apare în reviste este diferit de realitate.

Şi Britney Spears se numără printre vedetele care aleg să îşi modifice fotografiile într-un program special pentru a arăta cât mai bine, chiar daca imaginile rezultate nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea.

Jessica Alba e o altă divã care a declarat cã nu se simte frumoasã pentru cã are celulită şi vergeturi. Evident cã nimeni nu a crezut-o, mai ales cã toate fotografiile sale arãtau altceva.

Madonna este schimbată total de micile retuşuri, care îi alungă ridurile şi îi fac pielea să pară suplă, fără niciun defect.

Glamorous şi nu prea, Fergie este trecută de prima tinerete asa ca acest lucru si-a lasat vizibil amprenta pe chipul ei. Dar cu toate acestea vedeta poate scapa de imperfectiuni si de kilogramele in plus cu câteva artificii.

Mariah Carey este obsedată de perfecţiune şi, chiar dacă nu ajunge acolo pe bună dreptate, apelează la mici trucuri, cum ar fi pensula magica dintr-un program care topeste grasimile. 

Printre vedetele care arată foarte diferit înainte si dupa Photoshop se mai numara Katy Perry, Angelina Jolie, Cameron Diaz sau Penelope Cruz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Nu sunt pe atât de perfecte pe cât vor să pară! Photoshop-ul face minuni pentru unele staruri de la Hollywood