Antena Meniu Search
x

Piturca a recunoscut ca este tatal copilului Vicai Blochina

Piturca a facut testul ADN. Si-a recunoscut copilul, dar bunavointa lui are un pret. Cere custodie comuna si, odata cu ea, recalcularea pensiei alimentare pentru Edan.

Vezi și

Nu vrea sa-i dea 9.000 de euro pe luna, ci doar 4.000 de lei. Ca sa se asigure ca nu mai pierde niciun proces, selectionerul a venit azi, pentru prima oara, la tribunal.

Ironic cu reporterii, sobru in fata instantei. Pentru prima data, dupa doi ani de procese cu fosta iubita, Victor Piturca s-a prezentat la tribunal. Testul ADN confirmat ceea ce Vica a sustinut mereu.

“Acum, cand stie si el ca e sange din sangele lui, ca stie clar, oficial, ca este sange din sangele lui, cred ca o sa ne comportam ca niste oameni intelepti, adulti, si o sa ne gandim la copil”, a declarat Vica Blochina.

Deocamdata, insa, Piturca are alte ganduri. Dincolo de usile inchise ale salii de judecata, si-a cerut drepturile de tata. Si, odata cu ele, le-a cerut magistratilor sa-i reduca pensia alimentara. De la 9.000 de euro, la 4.000 de lei. Regreta acum ca nu a facut testul ADN de la bun inceput.

Pe Edan, Piturca l-a revazut dupa doi ani de procese. Copilul nu a inteles de ce tatal n-a mai venit la el. I-a pus absenta pe seama faptului ca a avut probleme cu justitia.

Piturca spune acum ca vrea sa contribuie la cresterea si la educatia baietelului, dar fara sa plateasca o pensia alimenatra stabilita de instanta.

Pana acum, cu toate incercarile de executare silita, in contul Vicai n-au intrat cei 9.000 de euro, lunar. Si nici restantele, care au ajuns la aproape 200.000 de euro.

In schimbul tacerii, selectionerul i-ar fi promis fostei balerine ca isi va achita datoriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Piturca a recunoscut ca este tatal copilului Vicai Blochina