Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai mari soprane ale lumii, Angela Gheorghiu, la poveşti în platoul Observator

Marea soprană Angela Gheorghiu a fost invitată în platoul Observatorului. ”Întotdeauna, tot ce este legat de România este prioritar pentru mine”, ne-a dezvăluit faimoasa artistă.

de Redactia Observator

la 19.12.2019, 18:43

Marea soprană Angela Gheorghiu a fost invitată în platoul Observatorului Vezi și

Marea soprană Angela Gheorghiu a fost invitată în platoul Observatorului. ”Întotdeauna, tot ce este legat de România este prioritar pentru mine”, ne-a dezvăluit faimoasa artistă.

În 1994, televiziunea BBC își întrerupea programul pentru a transmite în direct un spectacol ce a făcut istorie, producție a Operei Regale Covent Garden din Londra: La Traviata de Giuseppe Verdi cu Angela Gheorghiu în rolul principal.

A fost momentul intrării în galeria marilor stele ale teatrului liric pentru soprana Angela Gheorghiu, un moment de grație.

Într-un spectacol condus de regretatul dirijor, legendarul Georg Solti, Angela Gheorghiu nu doar că a întruchipat-o exemplar pe eroina lui Alexandre Dumas-fiul, ci a creat-o pe Violetta Valery pentru secolul XXI: cu o voce splendidă, frumoasă, sensibilă, plină de pasiune, emoționantă pînă la lacrimi.

Au trecut 25 ani de la acest succes fulminant al Angelei Gheorghiu, iar casa Decca vine cu acest nou proiect, Plaisir d'amour, menit să marcheze chiar această aniversare.

Astăzi, Angela Gheorghiu a fost alături de Olivia Păunescu și Valentin Butnaru în platoul Observatorului.

”Întotdeauna, tot ce este legat de România este prioritar pentru mine. Pentru că am nevoie, având multe perioade de negură din România, să simt că am și eu un suport din țara mea”, a declarat celebra soprană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Una dintre cele mai mari soprane ale lumii, Angela Gheorghiu, la poveşti în platoul Observator