Antena Meniu Search
x

Premiera "Aici eu sunt vedetă", cu Dan Bitman! Primii invitați ai show-ului sunt Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie

Copiii dau din casă, la Antena 1. În această seară, debutează un nou show a cărui gazdă este Dan Bittman cu staruri autohtone şi copiii lor!

Vezi și

Copiii dau din casă, la Antena 1. În această seară, debutează un nou show a cărui gazdă este Dan Bittman. Starurile autohtone şi copiii lor vor intra într-o competiţie distractivă, care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alţii.

Potriviţi-vă ceasurile, căci, de la ora 21:15, are loc premiera celui mai simpatic şi mai sincer show TV, "Aici eu sunt vedeta". Dan Bittman îi descoase pe copiii vedetelor consacrate.

DAN BITTMAN, realizator 'AICI EU SUNT VEDETA'

Este o emisiune vesela, curata, frumoasa, cu copii destepti de vedete care vin si dau din casa totul si pe asta ne si bayam ca sa iasa emisiuni frumoase şi cu mult umor.

În prima ediţie a showului "Aici eu sunt vedeta", vor face echipă cu copiii lor Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie. Şi Alex Velea vin în platoul Antenei 1 împreună cu mama lui.

Ce secrete vor divulga copiii invitați în platou despre celebrii lor părinți, veţi afla în această seară, de la ora 21.15, în prima ediție a show-ului "Aici eu sunt vedeta".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Premiera "Aici eu sunt vedetă", cu Dan Bitman! Primii invitați ai show-ului sunt Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie