Antena Meniu Search
x

GESTUL incredibil făcut de Vanessa Paradis, după ce actorul Johnny Depp a fost acuzat că şi-a bătut nevasta (FOTO)

În plin scandal declanşat de actriţa Amber Heard, care l-a acuzat pe Johnny Depp că a bătut-o, fosta parteneră a acestuia, Vanessa Paradis, îi sare in apărare actorului, dând publicităţii o scrisoare.

În plin scandal declanşat de actriţa Amber Heard, care l-a acuzat pe Johnny Depp că a bătut-o, fosta parteneră a acestuia, Vanessa Paradis, îi sare in apărare actorului, dând publicităţii o scrisoare.

Vanessa Paradis susţine că Johnny Depp este o persoana sensibila, iubitoare şi iubită şi că acesta nu a abuzat-o niciodată.

"Pentru cine ar putea fi interesat: Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei, este o persoana sensibilă, iubitoare şi iubită. Cred cu toată inima că recentele acuzaţii care i s-au adus sunt scandaloase. În toţi aceşti ani, de când îl cunosc, nu m-a abuzat niciodată fizic şi aceste acuzaţii nu descriu bărbatul alături de care am trăit 14 ani minunaţi", scrie Vanessa Paradis într-o scrisoare publicată de site-ul TMZ.

Actorul american Johnny Depp nu se mai poate apropia la mai puțin de o sută de metri de soția sa, actrița Amber Heard, care a afirmat că a fost agresată de starul hollywoodian, a decis un tribunal din Los Angeles.

Un judecător din Los Angeles a emis "un ordin temporar de restricție", care îi interzice lui Johnny Depp să se apropie până pe 17 iunie la mai puțin de 100 de metri de soția sa.

Heard, în vârstă de 30 de ani, a apărut vineri la tribunal cu o vânătaie la ochi după ce în cursul săptămânii ceruse să divorțeze de actor după 15 luni de căsătorie și a pretins o pensie alimentară, invocând "diferențe ireconciliabile".

SCANDALUL dintre Johnny Depp şi soţie continuă. Actorul nu se mai poate apropia de Amber Heard (FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » GESTUL incredibil făcut de Vanessa Paradis, după ce actorul Johnny Depp a fost acuzat că şi-a bătut nevasta (FOTO)