Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry şi Meghan Markle mai au de așteptat până la luna de miere

După o zi de poveste, a urmat o noapte la fel. Meghan Markle şi Prinţul Harry au fermecat lumea întreagă. După ceremonia de la Capela Saint George, noua Ducesă de Sussex a renunţat la rochia de mireasă Givenchy , estimată la 200.000 de lire.

Vezi și

După o zi de poveste, a urmat o noapte la fel. Meghan Markle şi Prinţul Harry au fermecat lumea întreagă. După ceremonia de la Capela Saint George, noua Ducesă de Sussex a renunţat la rochia de mireasă Givenchy , estimată la 200.000 de lire. A ales pentru recepţia organizată de Prinţul Charles tot o rochie albă, simplă, semnată de designerul Stella McCartney. Harry şi Meghan au ajuns la eveniment într-un automobil Jaguar decapotabil, cu motor electric şi volan pe partea stângă.

Cu zâmbetul pe buze, proaspeţii căsătoriţi s-au îndreptat către petrecerea restrânsă de la Frogmore House. E locul în care au fost realizate şi fotografiile lor de logodnă. La intrarea castelului Windsor i-a aşteptat un automobil Jaguar, versiunea electrică a modelului clasic din 1968. Roadsterul în valoare de 350.000 de lire sterline este considerat "cea mai frumoasă maşină electrică la ora actuală" şi poate ajunge la o viteză de aproape 300 de kilometri pe oră.

La recepţia oferită de prinţul Charles, Ducesa de Sussex a purtat o rochie de seară albă creată de Stella McCartney. A fost realizată din crep de mătase, iar pantofii din satin au avut talpa de culoarea babyblue. Ţinuta a fost completată de un inel aquamarine care a aparţinut Prinţesei Diana.

La petrecerea din seara nunţii, mirii au renunţat la meniul sofisticat. Cei 200 de invitaţi au fost serviţi cu burgeri, vată de zahăr şi cocktailuri pe bază de ghimbir şi rom.

Deşi la eveniment nu a fost permis accesul cu telefoane mobile, câteva dintre vedetele care au participat, precum Serena Williams şi Priyanka Chopra, şi-au dezvăluit ţinutele pe reţelele de socializare.

Presa din Regat a titrat marele eveniment în jocuri de cuvinte. Cel mai comentat moment a fost cel în care reverendul Michael Curry a ţinut o predică specială la nunta regală.

Reverendul a încălcat protocolul şi a depăşit cu mult timpul care fusese alocat discursului. Dacă pasiunea cu care a vorbit americanul i-a uimit pe unii membri ai familiei regale, Regina nu a părut să guste momentul. Zara Philips, verişoara prinţului Harry, a rămas cu gura căscată. La propriu!

Un alt subiect extrem de discutat a fost reacţia prinţului Harry când şi-a văzut iubita îmbrăcată în rochie de mireasă.

În faţa altarului, i-a şoptit că arată. minunat. Uşor stingheră la finalul ceremoniei, Meghan a fost suprinsă când îl întreba pe Prinţul Harry dacă se pot săruta - o nouă îndepărtare faţă de tradiţiile familiei regale, care spun că la ceremonia religioasă mirii nu se sărută.

Petreceri au fost până în cele mai îndepărtate oraşe din Scoţia. În puburi sau pe străzi, britanicii au sărbătorit fericiţi nunta lui Harry cu Meghan.

Mirii mai au de aşteptat până vor ajunge în luna de miere. Săptămâna viitoare vor participa la un eveniment public, cu ocazia zilei de naştere a Prinţului Charles, iar apoi voi pleca spre o destinaţie care nu a fost încă dezvăluită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Prinţul Harry şi Meghan Markle mai au de așteptat până la luna de miere