Antena Meniu Search
x

Raisandra, copilul-fenomen din lumea muzicii

"Copiii de 10 ai Romaniei " continuă cu povestea fascinantă a Raisandrei. La doar 13 ani, are deja cu ce se mândri. Reuşitele ei povestesc şi despre eforturile depuse. A mers la competiţii după competiţii. Pentru trei ani consecutiv a fost prezenta la unul dintre cele mai importante concursuri de talente din lume. Acolo a fost remarcata de Romeo Johnson, fostul profesor de canto al lui Michael Jackson. 

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 10.08.2020, 15:06

Vezi și
  • Raisandra a intrat în lumea muzicii de la vârsta de 4 ani.
  • Cântăreaţa face şi modelling.

Raisandra: Aici, la Kids Fest, unde am câştigat trofeul categoriei, Grand Prix Junior, aici am şi din România. Acesta din World Rising Star 2018. Best talent si best singer in Georgia, World Championships of Performing Arts, unde am castigat 4 medalii de aur si placheta de campioni, care înseamnă cea mai bună pe 11 si 15 ani pe contemporan, în America!

A fost momentul care i-a schimbat copilăria. Şi viaţa.

Raisandra: Anul trecut, la acest concurs, WCOPA, am putut sa fac o oră de canto cu Romeo Johnson, care i-a fost profesor de canto lui Michael Jackson, de atunci fac ore de canto online cu el. Şi la anul in Las Vegas, Teddy Riley, care a fost compozitorul lui Michael Jackson o sa imi faca o piesa, unde o sa ii fac si videoclip.

Romeo Johnson: Este foarte avansată pentru vârsta ei, are capacitatea să transmită emoţii. Faptul că transmite emoţie publicului, pentru că pune emoţie în melodie, este un dar, este ceva ce poate fi dificil uneori, este foarte rar şi am fost foarte impresionat că poate cânta atât de multe genuri muzicale diferite şi că are atât de multe culori în voce. 

Raisandra: Jazz, yodelling, pop, rock, opera, variety, adica o combinaţie între două sau mai multe genuri.

Romeo Johnson: Văd un viitor star în ea şi cred că, dacă va continua să se antreneze şi dacă va avea îndrumarea corectă, cerul este limita. 

(Raisandra): El este acolo in juriu si trainer, am invăţat in grup, pe toti, niste lucuri care sunt esentiale intr-o piesa si am putut sa fac o ora cu el, in acea ora cred ca am invatat mai mult decat intr-un an.

(Reporter): Care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat de la el?

(Raisandra): Că nu contează daca o piesă este grea sau uşoară, important este sa transmiţi. Eu am fost in stare de soc cand mi-a zis ca am o voce foarte buna si ca am talent de la Dumnezeu. Mi-a spus ca pot sa cant foarte sus, ca am acute foarte bune, dar ca trebuie sa mi le controlez, mi-a dat sfaturi, să nu-mi pese dacă piesa e grea sau uşoară, să o cânt eu, asta e tot ce contează. Mi-a zis că trebuie să studiez în fiecare zi, pentru că, dacă mă opresc, vocea mea o sa inceapa sa nu mai fie chiar asa, vocea trebuie sa ţi-o antrenezi zilnic ca sa poti sa evoluezi.

Si exact aşa face. Se antrenează zilnic si nu rateaza nicio ocazie sa înveţe ceva nou. Dar Raisandra mai are şi alte talente.

Raisandra: Cânt la pian de la opt ani. Am castigat anul trecut medalia de aur si am castigat si anul asta si pe modelling, fac modelling de la cam 8 - 9 ani si am castigat medalii de aur si anul trecut si anul asta. Şi mai fac si parte din corul de copii al Operei Naţionale Bucureşti.

A intrat în lumea muzicii la doar 4 ani. Dintr-o greseala şi asta la propriu. 

Raisandra: Eram la un casting pentru a intra intr-o trupa de dans si am intrat din greseala, pe alta usa. M-a pus sa cant o doamna si mi s-a parut ciudat sa ma puna sa cant la un casting de dans. Şi, de atunci, am facut si dans si cantat, dar am continuat pe canto. Am cantat şi eu ceva despre mama, ce auzeam si eu pe la televizor si mi-a zis sa o chem pe mama.

Cel mai mare vis al Raisandrei? Să cânte în musicaluri, pe Broadway.

Raisandra: Muzica pentru mine înseamnă toată viaţa mea, fără muzică eu nu aş putea să exist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Raisandra, copilul-fenomen din lumea muzicii