Antena Meniu Search
x

Surpriză de proporții în vacanța de 1 mai! Celebrul rapper Jay-Z va cânta într-un club din Mamaia (Video)

Surpriză de proporții pentru turiștii care își vor petrece minivacanța de 1 mai în stațiunea Mamaia. Celebrul rapper Jay-z va cânta într-un club de pe plajă.

Celebrul rapper Jay-Z va cânta într-un club din Mamaia

Surpriză de proporții pentru turiștii care își vor petrece minivacanța de 1 mai în stațiunea Mamaia. Celebrul rapper Jay-z va cânta într-un club de pe plajă.

Vestea 'șoc' a fost anunțată de Codin Maticiuc într-o postare pe Facebook, în această seară.

An de an, cluburile de la malul mării se întrec în a aduce unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din lume pentru a atrage clienții cu potențial financiar.

Anul acesta, în minivacanța de 1 mai, care va începe, cel mai probabil încă din weekend-ul 28-29 aprilie și va continua toată săptămâna (având în vedere că 1 mai este în acest an într-o zi de marți), pe litoral sunt așteptați zeci de mii de petrecăreți.

Pe acelaşi subiect

Jay Z, concert LIVE intr-un club din Mamaia

"Surpriza de proporții vine din partea Nuba: Jay-Z. Atat. Nu doar atat, in alta zi au un grec care cica a cântat cu Ramazzotti sau e șoferul lui sau ceva. N-am inteles. Dar efectiv nimic nu contează. Jay-Z este unul din cei mai grei. Nuba nu avea unde sa se ducă mai sus decat daca il inviau pe Michael Jackson. Recunosc ca sper sa nu se suprapună Jay pe Mafia. In cazul asta e bye, bye Mafia. Jos pălăria pentru băieții de la Nuba care se chinuie sa aducă nume atat de mari. Pe Jay-Z l-am mai vazut in carne si oase de doua ori: la Cannes la VIP ROOM si la LIV la Miami. De ambele dați a venit cu soția, mai buna pe cur decat Loredana Chivu si mai bronzata ca Laurette", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Având în vedere că toate ingredientele pentru o petrecere de zile mari au fost deja pregătite, tot ce mai rămâne pentru ca minivacanța de 1 mai 2018 să fie una de neuitat este ca vremea să fie de partea și pe sufletul petrecăreților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri Mondene » Surpriză de proporții în vacanța de 1 mai! Celebrul rapper Jay-Z va cânta într-un club din Mamaia (Video)