Antena Meniu Search
x

Răzvan Fodor, noul prezentator al show-ului "Burlacul"

La un deceniu de la prima ediţie a emisiunii "Burlacul", show-ul matrimonial revine la Antena 1 cu un nou sezon.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 15.07.2020, 14:39

Vezi și
  • Razvan Fodor va sta din nou departe de familia.
  • Noua provocare îl prinde într-o ipostază complet diferită.

Al şaselea. Legat de data de la care îl vom putea urmări pe canalul nostru, vă spunem momentan că se va întâmpla curând.

Razvan Fodor, prezentator: Acest sezon va fi diferit de celelalte, la modul ca ne dam mai mult liber a fim prieteni, sa-l ajutam pe baiatul asta sa se castoreasca. Nu m-am vazut niciodata in pozitia asta de Cupidon, intr o emisiune de genul, dar odata ce producatorii m-au facut sa inteleg conventia asta, ca nu sunt doar un prezenator care povesteste ceea ce oricum se vede la televizor si ma pot implica mai mult in a-l ghida, a-l trage de mana, in a-l impinge mai altfel, mai tupeist, mai introvertit, mai extrovertit

Reporter: În această nouă ipostază, care este cea mai mare provocare pentru tine?

Razvan Fodor, prezentator: As vrea daca il sfatuiesc cu ceva pe acest baiat, suna urat sa ii spun si Burlacul, acest nou prieten al meu, ti-am zis ca l-am cunoscut si imi place foarte mult, as vrea sa ii dau un sfat pertinent si daca tine cont si ala e lozul norocos, bravo,10! Inseamna ca am facut ce trebuie

Dar mai înseamnă şi că noua provocare îl va ţine, din nou, pe Răzvan departe de familie. De soţia Irina, şi de fiica lor în vârstă de 9 ani, Diana.

Reporter: Ce spun Irina si Diana de această nouă ipostază?

Razvan Fodor, prezentator: Iar ne despartim, nici sase luni nu au trecut de cand m am intors din Asia si ele au suferit foarte tare, dar acolo nu aveam telefon.

Aici am telefon, am semnal, pot sa vorbesc cu ele de cateva ori pe zi, sa le vad, ceea ce cu siguranta ma va ajuta

Poveşti impresionante de iubire, momente tensionate, pline de suspans dar şi răsturnări spectaculoase de situaţie puteţi urmari în curând, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Răzvan Fodor, noul prezentator al show-ului "Burlacul"