Antena Meniu Search
x

Revelion 2018. Programul petrecerilor care vor avea loc în aer liber, în București (Video)

Bucureștii au mai multe variante pentru a petrece Revelionul 2018 în aer liber, meteorologii anunțând că noaptea dintre ani va fi foarte caldă.

Bucureștii au mai multe variante pentru a petrece Revelionul 2018 în aer liber, meteorologii anunțând că noaptea dintre ani va fi foarte caldă.

Bucureștii sunt așteptați să petreacă Revelionul în stradă, Primăria estimând că 50.000 de oameni ar putea asista la concertul ce va avea loc în Piața George Coșbuc. De asemenea, peste 15.000 de persoane vor trăi numărătoarea inversă care anunță anul 2018 în Parcul Titan, evenimentul fiind organizat de Primăria Sectorului 3.

Carla’s Dreams, Delia și Voltaj vor cânta în Piața George Coșbuc

Pe acelaşi subiect

În acest an, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează Revelionul în Piaţa George Enescu, lângă Ateneul român.

HIT Revelion 2018. Delia si Carla's Dream, printre invitati in Piata George Enescu

Potrivit reprezentanţilor PMB, petrecerea "HIT Revelion" începe la ora 19.00 şi va dura 6 ore, timp în care pe scena din piaţă vor urca artişti precum Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia, Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcţia 5, Randi sau Vescan. Prezentatori vor fi Ionela Năstase şi CRBL.

Organizatorii anunţă că show-ul de mâine seară este cel mai mare din istoria Bucureştiului şi la el vor contribui 400 de surse de lumini rotative, trape, efecte speciale, flăcări şi lasere.

„HIT Revelion este un concept care, practic, descrie istoria muzicală recentă a industriei muzicale româneşti. O să aibă un traseu, scena. Se transformă dintr-un pick up într-un tonomat, dintr-un tonomat într-un magnetofon, dintr-un magnetofon într-un device modern de ascultat muzică şi de play-at. La mulţi ani, Bucureşti, la mulţi ani, România! Veniţi în Piaţa George Enescu!”, a declarat Petre Năstase, unul dintre organizatori.

„100 şi La mulţi ani!” - Revelion 2018 sub egida Marii Uniri

Primăria Sectorului 3 organizează, începând cu ora 19.30, în Parcul Titan un Revelion tematic, prin care bucureştenii sunt invitaţi să petreacă intrarea în 2018, an în care este sărbătorită Marea Unire.

Denumit „100 şi La mulţi ani!”, spectacolul dedicat Revelionului va dura timp de cinci ore iar pe scenă vor urca artişti şi trupe precum Cornelia Tihon & Taraful Daniel Bădoi, Crina Matei & Band, Cobzality, Omul cu Şobolani, Noaptea târziu, La Familia şi Bosquito.

Focurile de artificii vor fi acompaniate de fanfară.

Trupa Voltaj va încheia evenimentul dedicat Revelionului 2018.

„Glamour Party”, la Palatul Parlamentului

Pentru al cincilea an consecutiv, Palatul Parlamentului găzduieşte, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema „Glamour Party”.

Petrecerea de Revelion începe la ora 19:30, cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique - Electric Violin Band şi va continua cu un concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. În jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi urmărit un foc de artificii, iar noul an va debuta cu un concert susţinut de Ştefan Bănică.

HIT Revelion 2018. Stefan Bănică, printre invitati in Piata George Enescu

În timp ce la Palatul Parlamentului cântă Ştefan Bănică, Horia Brenciu va susţine un recital în noapte dintre ani la Berăria H. Tot la restaurantul din Herăstrău va cânta şi formaţia Azur și Ioana Ignat.

Petreceri lvor fi organizate și în Centrul Istoric din Bucureşti, unde pot fi găsite oferte începând de la 100 lei.

Vreme surprinzătoare de Revelion

Meteorologii anunţă o vreme surprinzătoare de Revelion, cu temperaturi mai degrabă de primăvară, decât de final de decembrie.

"Noaptea de Revelion va fi plăcută din punct de vedere termic, foarte bine pentru cei care o vor petrece în aer liber. Vor fi minus 4 grade în estul Transilvaniei, până la 3-4 grade cu plus în Nordul Moldovei şi pe litoral. În Capitală vor fi minus 2 grade, iar la miezul nopţii adăugăm 1-2 grade", a transmis meteorologul Mihai Timu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Cum va fi vremea la munte de Revelion

"La munte, în ultimele zile au fost temperaturi pozitive şi s-a mai topit din stratul existent, dar sunt condiţii bune de schiat. De acum şi până poimâine dimineaţă vor mai fi trecător ninsori, ceva mai mult sâmbătă şi sâmbătă noapte în Carpaţii de Curbură, iar în noaptea de Revelion şi în prima zi din 2018, precipitaţiile vor lipsi, iar temperaturile nu vor creşte foarte mult, dar va fi o vreme bună", a precizat meteorologul Mihai Timu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Revelion 2018. Programul petrecerilor care vor avea loc în aer liber, în București (Video)