Antena Meniu Search
x

Peste 100.000 de spectatori au apreciat recitalul lui Robbie Williams de la Untold

Robbie Williams a sedus publicul din România în ultima noapte a festivalului Untold. Peste 100 de mii de spectatori au dansat şi au cântat alături de superstarul britanic, care nu a ratat nicio ocazie de a interacţiona cu admiratorii săi. Cea mai norocoasă fană a fost invitată pe scenă.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 22:08

Vezi și

Robbie Williams a sedus publicul din România în ultima noapte a festivalului Untold. Peste 100 de mii de spectatori au dansat şi au cântat alături de superstarul britanic, care nu a ratat nicio ocazie de a interacţiona cu admiratorii săi, între melodii. Cea mai norocoasă fană a fost invitată pe scenă, unde artistul i-a cântat şi o serenadă. Românca i-a frânt însă inima cântăreţului.

100 de mii de fani, un singur idol şi o explozie de bucurie. Când a apărut pe scena de pe Cluj Arena, în ultima seară de Untold, Robbie Williams a electrizat mulţimea. 

Prezent pentru a doua oară în România, artistul britanic a emoţionat fanii cu vocea sa, dar a testat şi vocile din public. Norocoasa serii a fost Monica, o tânără care l-a cucerit pe cântăreţ.

Pe lângă un tricou, tânăra a primit şi permisiunea de a urca pe scenă. 

Momentul de romantism s-a sfârşit brusc, însă, când artistul a făcut o descoperire care i-a frânt inima. 

Artistul a aflat că românca a mers cu soţul la concert.

Surpriza serii a fost tatăl artistului, care a urcat şi el pe scenă. E omul care l-a inspirat pe Robbie să devină cântăreţ.

Dar cel mai emoţionant moment a venit din public. O mare de lumini s-a aprins brusc când piesa Angels a început. 

A fost şi momentul pe care artistul l-a menţionat pe Facebook şi pe Instagram. S-a declarat emoţionat de reîntâlnirea cu românii. 

Petrecerea a continuat la Untold până dimineaţa. Cea de-a cincea ediţie a festivalului s-a terminat cu artificii.

Dacă în urmă cu câteva ore aici erau zeci de mii de festivalieri, acum liniştea s-a lăsat peste parc şi urmează să se strângă tot ce a fost instalat pentru festival.

400 de camioane vor fi umplute cu recuzita folosită la festival. După patru nopţi de distracţie, tinerii care au animat Cluj-Napoca au început să plece.

Deşi festivalul abia s-a terminat, hotelierii spun că s-au obişnuit ca rezervările pentru ediţia viitoare să înceapă chiar din această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Peste 100.000 de spectatori au apreciat recitalul lui Robbie Williams de la Untold