Antena Meniu Search
x

Cei mai apreciați români de pe Tik Tok, petrecere pe malul lacului Snagov

La asfințit, pe malul lacului Snagov, a fost mare petrecere mare printre cei mai apreciati tineri pasionați de Tik Tok. S-au întâlnit ca să învețe unul din experiența celuilalt.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 17.07.2020, 14:34

Vezi și
  • Videoclipurile amuzante sau cele care prezinta informatii utile intr-un mod distractiv sunt printre cele mai apreciate.
  • Urmăriţi trendurile, postaţi conținut creativ şi nu uitaţi de nota personală.

Ţinta este comună; să adune cât mai mulți urmăritori și cât mai multe like-uri. Iar unii dintre cei mai apreciați tik tokeri ai momentului au răspuns provocării noastre și au filmat cate un material scurt, chiar în timpul interviului.

Pare că se distrează, de fapt, s-au întâlnit să schimbe impresii și... să posteze, evident. 

Andrei Ionescu, tik toker: Trebuie să fii foarte atent și să ai mult timp la dispoziție, munesc trei ore pentru un Tik Tok de 15 minute. Secretul e să îți găsești o anumită nișă. De exemplu, eu am tranziții și comedie, tranzițiile sunt niște edituri pe care poți să le faci direct din Tik Tok, mulți folosesc progrme de editat, eu le folosesc din Tik Tok, îi este mult mai ușor să schimb și viteza, pozția camerei, am efecte, am locuri, pot să apar de aici la mare, de la mare la munte

Si daca va intrebati de ce aveti nevoie ca sa creeati un cont pe aceasta platforma, va spunem doar atat: creativitate, pasiune si rabdare.

Mih Lovin, manager agentie marketing: E imposibil să crești un cont de Tik Tok, dacă nu ai o recurență în a posta. Tinerii de aici sunt cel mai bun exemplu că e foarte simplu să devii popular într-un timp foarte scurt, adică daca însumăm audiențele fiecăruia de aici, ajugem la opt milioane, avem cazuri dintre noi, care în șase luni au ajuns la peste 300K. 

Videoclipurile amuzante sau cele care prezinta informatii utile intr-un mod distractiv sunt printre cele mai apreciate. Ana, spre exemplu, si-a descoperit nişa si a strans peste un milion de urmaritori.

Ana Gumescu, tik toker: E bine sa fii autentic, dar sa faci si research, nu doar pentru ca e in trend, sa faci targetat, sa faci ce crezi ca o sa mearga pentru canalul tau 

Pare simplu să transformi un videoclip obișnuit într-un filmuleț care să ajungă viral pe Tik Tok și să adune milioane de vizualizări.. In spatele camerei, insa, fiecare miscare este atent calculata.

Gabriel Mg, tik toker: Sa fii original, ai putea sa faci ce face cineva, sa te inspiri, dar sa vii mai ales cu ideile

Valentin Popescu, tik toker: În momentul în care postezi constant, tu apari în continuu, platforma fiind de așa natură, are două porțiuni, cea de for you, unde îți apar la recomandate și cea de following, unde își apar cei pe care îi urmărești, atât timp cât tu ești constant și folosești hashtagurile necesare, tu o să apari cât mai mult pe pagina aceea de recomandate

Am mai adăuga trei recomandări pe care, la rândul nostru, le-am primit de la... specialiştii în Tik-Tok. Urmăriţi trendurile, postaţi conținut creativ şi nu uitaţi de nota personală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cei mai apreciați români de pe Tik Tok, petrecere pe malul lacului Snagov