Antena Meniu Search
x

România, tărâmul distracției! Festivalurile, concertele și evenimentele exclusiviste au scos profit record, inclusiv de pe urma străinilor

Nu duduie economia, dar duduie distracţia. Concerte, festivaluri şi evenimente exclusiviste, toate au adus zeci de mii de străini la noi.

Vezi și

Nu duduie economia, dar duduie distracţia. Concerte, festivaluri şi evenimente exclusiviste, toate au adus zeci de mii de străini la noi şi au băgat în conturile organizatorilor jumătate de miliard de lei - o cifră istorică. Chiar dacă nu avem infrastructură şi nici legile nu sunt prea prietenoase, se pare că avem două atuuri imbatabile. Fetele frumoase şi preţurile destul de mici faţă de alte ţări.

România e ţara tuturor posibilităţilor, când vine vorba de distracţie. Nopţi albe în Bucureşti, artişti celebri la festivalurile din ţară - sunt doar o parte din reţeta succesului. Chiar şi când e vorba de extravaganţe şi bani mulţi, la noi e aglomeraţie.

Anul acesta, festivalul Untold a dat lovitura. Un studiu arată că organizatorii au încasat peste 34 milioane de lei. Aproape 30% dintre cai care au venit la Untold au fost din afara graniţei.

Şi tot cifrele ne arată că afacerile în domeniu merg tot mai bine. Numărul firmelor din domeniu s-a dublat faţă de acum 8 ani.

În top, se află cei care se ocupă de cei mai importanţi artişti români printre care Inna, Delia şi Antonia.

Analiştii spun că am sta şi mai bine dacă evenimentele ar fi susţine şi de administraţiile locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » România, tărâmul distracției! Festivalurile, concertele și evenimentele exclusiviste au scos profit record, inclusiv de pe urma străinilor