Antena Meniu Search
x

Video Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 din Chefi la cuțite

Ionuț Belei a câștigat marea finală Chefi la cuțite, în sezonul 8, după duelul final cu Roxana Blenche din echipa lui chef Florin Dumitrescu și Maria Șandru, care a făcut parte cu el din echipa lui chef Sorin Bontea.

Finaliștii sezonului 8 din Chefi la cuțite, alături de chefii care le-au fost mentori și Gina Pistol
Finaliștii sezonului 8 din Chefi la cuțite
  • Ionuț Belei a trecut prin momente extrem de dificile în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020
  • Fiecare concurent a avut de gătit un meniu complet format dintr-un starter, un main course și un desert

Ionuț Belei a fost declarat învingătorul finalei Chefi la cuțite sezonul 8. „Mulțumesc Chef la cuțite pentru tot ce am trăit aici”, a spus Ionuț Belei la finalul concursului.

„Cel mai tare premiu din viața mea. Cel mai tare lucru care mi s-a întâmpla în viață”, a spus Ionuț Belei, care le-a mulțumit colegilor de echipă fără de care, spune el, n-ar fi reușit să câștige marele premiu.

A fost un sezon extrem de greu și de condimentat, iar bătălia culinară a ajuns acum la final! Ionuț Belei a fost desemnat câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Momente dificile pentru Ionuț Belei în finală

Ionuț Belei a trecut prin momente extrem de dificile în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Pentru un moment, acesta s-a blocat și a fost nevoit să ia o decizie importantă.

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, difuzată în data de 16 decembrie 2020, cei trei finaliști s-au apucat de gătit alături de echipele lor. Acesta a fost momentul în care Ionuț Belei i-a impresionat pe mulți cu modul în care a reușit să îi organizeze pe bucătarii din echipa sa.

Tânărul a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea. Totuși, lucrurile nu par să meargă ca la carte în echipa lui Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. La un moment dat, homarul gătit de Vlăduț Manoliu a căpătat o textură greu de „digerat”.

„Homarul a fost prefiert, nu știam cum a fost gătit înainte. Și când l-am pus la fiert s-a făcut direct cârcel”, a dezvăluit Ionuț Belei, la scurt timp după ce a înțeles ce s-a întâmplat cu homarul său.

Ce au gătit concurenții în finala Chefi la cuțite

Fiecare concurent a avut de gătit un meniu complet format dintr-un starter, un main course și un desert, ce a fost mai apoi degustat de o suită de 11 chefi de marcă!

Surprize în finala Chefi la cuţite - sezonul 8

Așa cum au spus-o și cei trei chefi în repetate rânduri a fost un sezon cu concurenți spectaculoși care au ridicat standardele pentru ceea ce înseamnă show de gătit și s-au prezentat cu farfurii demne de cele mai rafinate restaurante din lume.

Surprizele se vor ține lanț și în această seară, echipele formate vor fi neașteptate, iar farfuriile aduse în fața juriului vor fi fără greșeală.

11 chefi de top din România vor decide cine merită premiul Chefi la cuțite după ce vor degusta un meniu complet pregătit de fiecare dintre cei trei concurenți, meniu ce va conține un starter, un main course și un desert.

Citește și:

Semifinala Chefi la cuţite, lider de piaţă

Tensiunea și întorsăturile de situație i-au ținut pe telespectatori cu ochii lipiți de televizor, iar show-ul de la Antena 1 a fost lider de piața pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 12.2 puncte de rating și o cotă de piață de 33.7%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 8.2 puncte de rating și 22.7% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.7 puncte de rating si 24.3 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV a obținut 7.5 puncte de rating și 17 procente cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 11.1 puncte de rating și o cotă de piață de 23.9%, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 8.2 puncte de rating și 17.7 procente cotă de piașă . În minutul de aur al emisiunii, 22.36, peste 2.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 din Chefi la cuțite