Antena Meniu Search
x

Ryan Reynolds, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cu 27 de milioane de dolari pentru un singur rol

Ryan Reynolds este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, anul acesta, potrivit celui mai recent clasament realizat de publicaţia Variety. Starul ar fi primit 27 de milioane de dolari pentru un rol. El este urmat de actori precum Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.

de Redactia Observator

la 02.05.2019, 18:53

Vezi și

Ryan Reynolds este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, anul acesta, potrivit celui mai recent clasament realizat de publicaţia Variety. Starul ar fi primit 27 de milioane de dolari pentru un rol. El este urmat de actori precum Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, care au încasat sume în valoare de 10  milioane de dolari.

Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul principal din seria de filme "Deadpool", ocupă anul acesta primul loc în clasamentul celor mai mari salarii de la Hollywood.

Ryan Reynolds ia 27 de milioane de dolari pentru un singur rol interpretat în acest an

Actorul a primit 27 de milioane de dolari pentru a juca în "6 Underground". El ar putea fi, totuşi, detronat de către Will Smith. Asta dacă zvonurile conform cărora actorul ar încasa 35 de milioane de dolari pentru rolul din "Bright 2" se dovedesc a fi adevărate. 

Robert Downey Jr. va fi plătit cu 20 de milioane de dolari pentru rolul din "The Voyage of Doctor Dolittle", peliculă care va fi lansată la începutul anului viitor. 

Acelaşi salariu va primi şi Dwayne Johnson pentru rolul dintr-un nou film al francizei "Fast & Furious".

Tom Cruise ia 20 de milioane de dolari pentru continuarea de la Top Gun

Dacă la mijlocul anilor 90 Tom Cruise a câştigat 20 de milioane de dolari, actorul încasează pentru continuarea "Top Gun: Maverick" o sumă relativ modestă, între 12 şi 14 milioane de dolari. 

În clasamentul realizat de Variety sunt incluşi şi Brad Pitt şi Leonardo Di Caprio care vor fi plătiţi cu câte 10 milioane de dolari fiecare pentru rolurile din filmul "Once Upon a Time in Hollywood" , care va fi lansat pe 26 iulie 2019. 

În acelaşi film va juca şi Margot Robbie, actriţă care va primi între 9 şi 10 milioane de dolari pentru rolul din pelicula "Birds of prey".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Ryan Reynolds, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cu 27 de milioane de dolari pentru un singur rol