Antena Meniu Search
x

Săptămâna mondenă 06/07/2014

A fost scandal mare în familia Prigoană, săptămâna aceasta. Lui Silviu Prigoană i-a tunat şi fulgerat de supărare. În toiul nopţii, nu i-a dat drumul Adrianei în casă

Vezi și

Telenovela Bahmu- Prigoană pare că nu are final. De data aceasta, scandalul a plecat de la o întârziere.

Teoretic, cei doi iau masa împreună cu copii la 19.30. Şi au o regulă: nimeni nu întârzie. Dar Adriana nu a putut ţine pasul cu soţul său, şi a întârziat , din cauza unei nunţi în familie a ajuns acasă la patru dimineata.

Prigoană a explicat şi de ce s-a enervat. Era ziua în care le-a murit un copil şi ar fi trebuit să meargă la cimitir. În 10 ani de dragoste cu năbădăi, cuplul Prigoană-Bahmu a pierdut şirul divorţurilor şi împăcărilor.

Alţii trăiesc ca în paradis. În unul grecesc. După o nuntă de vis, a venit şi luna de miere. Oana Roman şi Marius Elisei au petrecut vacanţa în perla insulelor greceşti, Santorini. Şi nu întâmplător au făcut această algere. Se spune că este insula mireselor şi că poartă noroc celor care tocmai şi-au unit destinele. Proaspseţii însurăţei s-au cazat la un resort de lux, unde sunt răsfăţaţi cu o locuinţa în stil cicladic, cu piscină privată. Oana şi Marius au servit specialităţi greceşti extrem de gustoase şi au ciocnit un pahar de ouzo, băutura tradiţională elenă.

Şi Raluca Sandu este în al noualea cer. În mai puţin de patru luni va aduce pe lume încă un copil. Fata fostului şef de la FRF este căsătorită cu un om de afaceri israelian. Este primul copil pe care cei doi îl vor avea împreună. Raluca mai are o fetiţă, Simona, în vârstă de cinci ani. Tatăl fetiţei este socrul Antoniei, italianul Ciro Castellano, dar el nu figurează în acte.

Iar revista People l-a desemnat pe cel mai atrăgător burlac de la Hollywood. El este Joe Manganiello, cunoscutul actor din serialul „True Blood". El a fost ales în urma unui sondaj al cititorilor. Joe are origini siciliene, şi spune despre el că iubeşte cu pasiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Săptămâna mondenă 06/07/2014