Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ŞAPTE GESTURI prin care îl poţi avea la picioarele tale! Niciun bărbat nu rezistă în faţa acestor TEHNICI SPECIALE de SEDUCŢIE!

Limbajul corporal a fost dintotdeauna unul din marile secrete ale comunicării. Tehnicile şi gesturile potrivite pot face mai mult decât o mie de cuvinte, iar ca femeie, odată ce înveţi cum şi când să le pui în practică, orice bărbat îţi poate pica la picioare. Îmbunătăţeşte-ţi tacticile de seducţie cu ajutorul câtorva gesturi senzuale cărora bărbaţii nu le pot rezistă:

de Redactia Observator

la 12.05.2017 , 15:31

Limbajul corporal a fost dintotdeauna unul din marile secrete ale comunicării. Tehnicile şi gesturile potrivite pot face mai mult decât o mie de cuvinte, iar ca femeie, odată ce înveţi cum şi când să le pui în practică, orice bărbat îţi poate pica la picioare. Îmbunătăţeşte-ţi tacticile de seducţie cu ajutorul câtorva gesturi senzuale cărora bărbaţii nu le pot rezistă:

Priveşte-i buzele

Poţi deveni un aş într-ale seducţiei ţinând cont de sfaturile experţilor în matrimoniale. Ce îţi propun ei? Să priveşti intense buzele unui bărbat, timp de 2-3 secunde, în special dacă vrei să îi transmiţi mesaje clare despre intenţiile tale. Acesta este unul dintre cele mai senzuale gesturi pe care le poţi face pentru a atrage atenţia unui bărbat şi sugerează faptul că îţi doreşti cu adevărat să îl săruţi.

Articolul continuă după reclamă

Zâmbeşte-i din toată inima

Bărbaţilor le place foarte mult atunci când femeile îi răsplătesc cu un zâmbet sincer. Relaxează-te şi lasă-ţi liniile fine de expresie să arate bărbatului pe care îl doreşti că te simţi excelent în compania lui oferindu-i un zâmbet din toată inima. Şi reţine: bărbaţii pot identifica rapid dacă le oferi un zâmbet fals în încercarea de a-i seduce!

Ai grijă la vestimentaţie

Studii recente demonstrează importantă pe care hainele şi aspectul fizic o au la o întâlnire amoroasă. În plus, bărbaţii adoră să se întâlnească cu femei care adopta ţinute feminine. În opinia lor, la o întâlnire trebuie să renunţi la hainele sport sau la rochiile maxi, care îţi acoperă întreg corpul. În schimb, trebuie să acorzi mai multă atenţie puterii tale de seducţie şi să alegi ţinute sexy, cu care să îi inciţi.

Mângâie-ţi clavicula

Acest simplu gest este un truc subtil de a-l seduce pe bărbatul din faţă ta, fără mari eforturi. Atinge-ţi claviculă în mod senzual cel puţin o dată în timpul întâlnirii voastre. În acest fel, îi vei transmite un mesaj clar despre intenţiile tale. Astfel de mişcări subtile atrag imediat atenţia unui bărbat.

Nu-ţi încrucişa niciodată braţele

Acesta este cel mai nepotrivit gest pe care îl poţi face la o întâlnire. Braţele încrucişate semnifică dezinteres, astfel că este indicat să îţi controlezi limbajul trupului şi să sacrifici pentru câteva momente confortul propriu, în favoarea unor simple trucuri de seducţie. Ţine minte acest sfat de fiecare dată când vrei să faci impresie bună unui bărbat pe care tocmai l-ai cunoscut.

Lasă-te pe spate

Dacă vrei să emani încredere, asigura-te că poziţia corpului este uşor aplecată înspre spate. Bărbaţii observă rapid când femeile sunt emoţionate şi neîncrezătoare în forţele proprii. Astfel, încearcă să te relaxezi şi să ai o conversaţie amuzantă cu partenerul tău.

Ţine-ţi buzele uşor întredeschise

Buzele uşor întredeschise reprezintă unul dintre cele mai eficiente trucuri de seducţie. Bărbaţii iubesc să privească buzele senzuale ale femeilor şi o parte din dantură impecabilă. Pentru a accentua efectul, poţi folosi un balsam de buze strălucitor sau un ruj delicat, care să confere buzelor tale o textura mătăsoasă.

Sursă: bzi.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » ŞAPTE GESTURI prin care îl poţi avea la picioarele tale! Niciun bărbat nu rezistă în faţa acestor TEHNICI SPECIALE de SEDUCŢIE!