Antena Meniu Search
x

Secretele Andreei Marin

La 39 de ani şi cu o carieră impresionantă în lumina reflectoarelor, Andreea Marin este o femeie care şi-a ţinut viaţa personală la fel de bogată departe de ochii lumii.

Vezi și

Cu exact un an în urmă, Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. cutremurau show-bizul românesc cu anunţul despărţirii.

E tare greu sa iti rupi sufletul in doua. pana la urma trebuie sa iei o hotarare care e de bun augur de ambele parti. Nu se poate ca unul din doi sa fie nefericit si unul fericit, spunea în urmă cu ceva timp Andreea Marin.

Şte­fan Bănică jr. a apărut în viaţa zânei în 2005, iar la în­­ceputul lui 2006 şi-au o­ficializat relaţia în Sta­tele Unite, tot în secret.

Un an mai târziu, apare în viaţa lor şi micuţa Violeta.

A fost o iubire tumultoasă, care a lăsat răni adânci, ascunse bine de ochii celor din jur.

Anca Lungu: A fost totuşi o perioadă mai grea din viaţa ta, atunci ai declarat că, la un moment dat, ai simţit că nu mai vrei să trăieşti. Şi vreau să te întreb...

Andreea Marin: Era vorba de boală, nu era vorba de o perioadă pur şi simplu dificilă, căreia eu nu îi făceam faţă. Depresia, pentru că despre asta vb, este o boală. Sigur că ea are nişte motive la bază, pentru fiecare om, un alt motiv, în funcţie de viaţa fiecăruia.

La fel de discrete au fost şi celelalte iubiri ale zânei surprizelor.

Andreea MarinDaca faci tot ceea ce consideri ca iti sta in putinta pt ca o relatie sa mearga, chiar si atunci cand ea ajunge la final tu esti multumit. ca tu ai pus tot sufletul si toata imaginatia ca acea relatie sa mearga. este motivul pentru care eu nu am regrete.

Andreea Marin a spus pentru prima dată DA în urmă cu 18 ani. Pe atunci ceva mai discretă, dar la fel de înflăcărată, diva s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă. Avea doar 21 de ani, iar mariajul lor a durat doar 3 ani.

Andreea MarinNe legase o mare dragoste, era grea ruptura, pentru el si pentru mine. au fost momente foarte dificile. Sunt lectii de viata pe care le parcurgem.

În 2003, începe o relaţie cu un tânăr avocat de 27 de ani, Cosmin Corendea. Relaţia n-a durat decât câteva luni. Cosmin şi-a refăcut viaţa în SUA.

Andreea a continuat să intrige cu un secret bine ascuns: o relaţie specială, ţinută departe de ochii presei, cu miliardarul Ion Ţiriac. Între 2004 şi 2005, cei doi au fost văzuţi de multe ori împreună, însă niciunul dintre ei nu a re­cunoscut că ar forma un cuplu.

Ea a avut foarte multe dezamăgiri în iubire, în viaţă, şi în momentul în care simte o dragoste adevarată în viaţă, preferă să parieze, cu atât mai mult cu cât şi statutul ei sufletesc de zână nu a făcut-o să caute relaţii pasagere, ci relaţii serioase şi, de ce nu, căsătorie, spune Cristi Brancu.

În sfarsit, in sfarsit, Andreea Marin a primit ceea ce merita, adaugă Mihai Morar.

Andreea Marin: Am învăţat ceva din fiecare relaţie pe care am avut-o. Fiecare om care a trecut prin viaţa mea, a lăsat ceva bun.

Citeşte şi Andreea Marin s-a căsătorit în secret

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Secretele Andreei Marin