Antena Meniu Search
x

Din secretele vieții de vlogger. Cum decurge o zi din viaţa unor tineri influenceri

Fiecare zi este prilej de conţinut nou, cred că asta trebuie să fie deviza celor care activează în industria social media. Şi este fascinant să vedem cum se întâmplă asta.

de Redactia Observator

la 31.07.2020, 14:39

Vezi și
  • Le-au arătat celor care îi urmăresc cum decurge o zi din viaţa lor.
  • TikTok-eri, youtuberi, influenceri, toţi au ceva în comun.

Câțiva influenceri şi youtuberi celebri s-au adunat să creeze împreună conţinut pentru platformele la care suntem cu toţii conectaţi.

Am vrut să vedem şi noi cum decurge o zi din viaţa unor tineri influenceri, dar a fost mult mai bine s-au decis chiar ei să ne povestească despre munca în online.

Mimi, creator de conţinut: Agentia care se ocupa de managementul meu si al colegilor/prietenilor a organizat acest creator camp, in care am venit cu totii la piscina ca sa facem TikTok-uri si poze, dar nu va speriati, am respectat normele de distantare sociala, suntem foarte putini si am stat in grupuri de cate 3 maxim, asa cum se recomanda.

Iar ei şi-au făcut treaba: le-au arătat celor care îi urmăresc cum decurge o zi din viaţa lor, sau mai bine spus.

Mimi, creator de conţinut: Cumva, viata noastra din spatele telefoanelor.

O viaţă care pare foarte distractivă. Şi chiar este dar e nevoie de mai mult de atât. Creativitate, disciplină, conţinut divers şi mai ales interesant.

Zbîr, vlogger: Gasiti foarte multe challenge-uri, ultima mea serie pe care am inceput-o este o serie cand merg la drive-thru sau la restaurante si las bacsis mai mare decat s-ar astepta oricine. De exemplu, am fost la o cafenea si daca imi scria numele cum trebuie pe paharul ala, ii lasam bacsis de 100 de lei. Cred ca cel mai mare bacsis pe care l-am lasat a fost de 500 de lei. Si s-a bucurat foarte mult baiatul ala, era si cineva care ma urmarea.

TikTok-eri, youtuberi, influenceri, toţi au ceva în comun. Sunt pasionaţi.

Maximilian Ioan, creator de continut: Vreau sa ii invat pe oameni ce inseamna exact sa fii creator de continut. E nevoie sa se simta pasiunea, e nevoie sa se simta oamenii conectati cu tine, sa simta ca faci lucrul ala din placere, nu il faci cu scopul sa ajungi sa castigi bani. Viata este o evolutie constanta.

Zbîr, vlogger: Sa nu fie descurajati daca pleaca din pozitia de outsider, daca nimeni nu se asteapta ca ei sa castige sau sa reuseasca si sa le dovedeasca tuturor ca pot.

Mimi, creator de conţinut: Primesc foarte multe mesaje in fiecare zi, de la copii care imi multumesc pentru ca i-am incurajat, pentru ca le-am dat curaj, pentru ca le dau putere, pentru ca se regasesc in povestile mele si imi multumesc pentru ca i-am ajutat cu diferite sfaturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Din secretele vieții de vlogger. Cum decurge o zi din viaţa unor tineri influenceri