Antena Meniu Search
x

Serialul "Suits", difuzat la Euforia TV, a inspirat o colectie de costume barbatesti

Doi avocati de succes, aratosi si eleganti vin sa va arate cum se razbeste in lumea dura a firmelor de avocatura. Puteti vedea serialul "Costume", cu titlul original "Suits", in fiecare sambata de la ora 22.00, la Euforia TV!

Vezi și

Eleganti, moderni si virili. Asa apar cele doua personaje principale din serialul "Costume" difuzat sambata pe Euforia TV. Avocatii Mike si Harvey au inspirat colectia produsa de Sarto.

"Noi am facut 7 piese inspirate din serial! Serialul este un succes cu audienta mare in America si este foarte bine perceput din punct de vedere vestimentar. Ei se imbraca in costume, adica formal, dar in acelasi timp taieturile sunt foarte aproape de corp, tesaturile sunt usoare", spune Alex Moise, fondator Sarto.

"Suits" sau "Costume" este un serial despre un avocat destept pe nume Harvey Specter care lucreaza la una din cele mai bune firme de avocatura din Manhattan. Acesta risca si il angajeaza pe Mike, un geniu fara motivatie si fara diploma, deci fara dreptul de a profesa ca avocat. In scurt timp insa, alegerea facuta de Harvey se dovedeste a fi una de succes.

"Este unul din elementele forte ale grilei cu care Euforia TV isi rasfata telespectatoarele, totul sub egida 'Euforia vine din noi!'.", dupa cum spune chiar Nicu Damu, marketing manager Euforia TV.

Cei doi protagonisti si povestea lor au cucerit pana si vedetele Antena 1.

"Ma uit cu drag la serial, este un serial foarte frumos. Va recomand filmul!", spune Geanina Varga, in timp ce Alexandra Badoi le aminteste telespectatorilor ca "Sambata seara va puteti uita si ii puteti admira pe cei doi la serialul Suits pe Euforia TV!".

Dar doamnelor, surprizele nu se termina aici. Euforia TV va asteapta si cu alte emisiuni si seriale captivante!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Serialul "Suits", difuzat la Euforia TV, a inspirat o colectie de costume barbatesti