Antena Meniu Search
x

Video Sesiune de stil vestimentar cu Andreea Chirilă: "Stilul vestimentar este o extensie a noastră"

Hainele, căci aşa cum o spune o vorbă cunoscută stilul vestimentar reprezintă felul nostru de a spune cine suntem, fără să vorbim. Problema este că acest stil în sine este. o provocare în sine pentru majoritatea oamenilor.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 13:06

Vezi și

Primim atâtea informaţii despre cum trebuie să ne îmbrăcăm încă de când suntem mici, încât ne vine greu să decidem ce ne caracterizează şi ce nu. Nu mai punem la socoteală ce vedem în stânga şi în dreapta şi ne place, deşi poate nu ni se potriveşte deloc.

Tocmai acesta este şi tema de discuţie cu Andreea Chirilă. Este consultant de imagine şi deţine secretele pentru ca stilul vestimentar să devină aliatul şi nu inamicul nostru.

Stilul, o extensie a noastră

"Stilul vestimentar este o extensie a noastră și prea puține persoane conștientizează realmente lucrul acesta, astăzi. Pentru că vedem atât de multe tendințe, atât de multe colecții noi și, bineînțeles, că se creează un mic haos și nu mai știm ce alegem. 

Stilul îl ai din naștere, dar se întâmplă să nu te concentrezi asupra lui, să te concentrezi asupra carierei, familiei, tuturor factorilor externi și cam uiți de tine. Nu mai ști cine ești, cu ce te îmbraci. Eu lucrez cu oameni normali și observ cât de mare nevoie au într-un moment al vieții să se regăsească", a declarat Andreea Chirilă în Observator 12.

Pe larg în video de mai sus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Sesiune de stil vestimentar cu Andreea Chirilă: "Stilul vestimentar este o extensie a noastră"