Antena Meniu Search
x

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala de la Australian Open, se joacă sâmbătă, de la ora 10:00

"Abia aştept finala de mâine!", sunt vorbele Simonei Halep înainte de confruntarea de mâine dimineaţă, de la Australian Open.

Vezi și

"Abia aştept finala de mâine!", sunt vorbele Simonei Halep înainte de confruntarea de mâine dimineaţă, de la Australian Open. Chiar dacă problemele de la piciorul stâng o îngrijorează, numărul unu WTA vrea să aibă şi primul trofeu de Grand Slem. Mizele sunt uriaşe: păstrarea supremaţiei în tenis, dar şi un premiu de milioane de euro. Performanţele din ultimii ani i-au adus Simonei câştiguri impresionante, estimate la circa 20 de milioane de euro. 

Înainte de marea finală, Simona anunţă că, deşi se simte obosită din cauza meciurilor lungi, este pregtită pentru meciul carieriei. Partida care va scrie istorie. 

Învingătoarea de la Australian Open va primi un cec de 2,6 milioane de euro. Românca a reuşit să strângă o avere de aproape 20 de milioane de euro. Doar din premii, fără contractele de publicitate. 

În afara terenului de tenis, are deja şi afaceri. Presa a scris că Simona şi-a cumpărat o pensiune cu 24 de camere în Poiana Brașov, dar şi un hotel de patru stele în centrul oraşului Braşov. Proprietăţile sunt estimate la 2 milioane de euro. 

Pe acelaşi subiect

În oraşul natal, a apărut cafaneaua care îi poartă numele. Tot la malul mării, familia Halep ar fi început construcția unui complex rezidențial şi a unui hotel, într-o zonă exclusivistă. Mai multe vile au fost ridicate în ultimii ani, exclusiv pentru membrii familiei Halep. 

În garaj, Simona are şi o colecţie de autoturisme de lux. Mai multe bijuterii estimate la un milion de euro. 

Meciul decisiv de mâine mai are o miză: poziţia de lider în clasamentul mondial. Şi tot mâine va fi şi un duel al frumuseţii. În timp ce Caroline Wozniacki este una dintre cele mai dezinhibate jucătoare din circuit, Simona este admirată în intreaga lume pentru eleganţa şi frumuseţea ei.

Turneul de la Antipozi a adus mai multe premiere. Simona este lider mondial fără sponsor oficial. A intrat pe teren într-o rochiţă cumpărată de pe un site din China. Însă, un nou contract ar urma să fie anunţat oficial. Românca este revelaţia turnelui din Australia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala de la Australian Open, se joacă sâmbătă, de la ora 10:00