Antena Meniu Search
x

Simpaticul Jamie Oliver a împlinit 39 de ani! Iată câteva lucruri inedite despre bucătar

Are 39 de ani, o familie superbă şi o carieră impresionantă! Acesta a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din lume şi cel mai bogat, având o avere estimată la peste 240 milioane de dolari

Are 39 de ani, o familie superbă şi o carieră impresionantă! Acesta a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din lume şi cel mai bogat, având o avere estimată la peste 240 milioane de dolari

Reţetele celebrului bucătar au reuşit să influenţeze stilul de viaţă şi dieta englezilor mai mult decât programele de informare ale autorităţilor. 19% dintre britanici spun că Jamie Oliver şi reţetele lui simple sunt sursa de inspiraţie în materie de preparate culinare. Asta în timp ce sfaturile venite de la Ministerul mediului, alimentelor şi al agriculturii sunt urmate doar de 2% dintre oameni.

Cu “Reţete în 30 de minute” a devenit cel mai bine vândut autor de cărţi de bucate din Marea Britanie şi al doilea cel mai bine plătit autor din Regat după JK Rowling.

Celebrul bucătar a găsit o comoară de peste un milion de lire sterline în subsolul noului său restaurant, clădirea unei vechi bănci din Manchester. În timpul lucrărilor de reabilitare, muncitorii au descoperit seifuri din 1935.

A intrat în Cartea Recordurilor. El este cunoscut pentru rapiditatea din bucătărie şi a stabilit un nou record mondial pentru cei mai mulţi ardei iuţi tocaţi în 30 de secunde.

Când nu e bucătar, Jamie Oliver este un familist convins. Programul lui este foarte încărcat, dar se străduieşte să petreacă mai mult timp acasă cu familia. Spune că găteşte pentru ai lui în weekenduri , când împreună cu soţia Jools şi copii – Poppy (11 ani), Daisy (10 ani), Petal (4ani) şi micuţul Buddy (3 ani) – fug din Londra la casa lor de la ţară din Essex. “Când ne strângem cu toţii la cina e minunat. Cred că e de neiertat să nu iei niciodată masa cu familia. E felul în care copiii învaţă bunele maniere şi este ceea ce ţine familia unită”.

Jamie Oliver e căsătorit de 13 ani cu Jools, iar relaţia lor e de multe ori subiect de ştiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Simpaticul Jamie Oliver a împlinit 39 de ani! Iată câteva lucruri inedite despre bucătar