Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Jojo, impresionată de vacanța petrecută în Bali

Cătălina Grama şi-a făcut bagajele şi la scurt timp după ce a încheiat ”Dansând printre stele” a fugit în Bali. Actriţa îşi dorea să ajungă în insula indoneziană după ce a citit romanul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" , iar destinaţia nu a dezamăgit-o odată ce a ajuns acolo

Vezi și

Cătălina Grama şi-a făcut bagajele şi la scurt timp după ce a încheiat Dansând printre stele a fugit în Bali. Actriţa îşi dorea să ajungă în insula indoneziană după ce a citit romanul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" , iar destinaţia nu a dezamăgit-o odată ce a ajuns acolo

Prima întâlnire şi cea mai impresionantă a fost cea cu vulcanul Batur. "Nu mi-am dorit să urc muntele. Gaşca mea a decis că trebuie să facem această călătorie şi nu am putut spune nu. Nu eram nici măcar pregătită cu echipament pentru urcuş. A fost un urcuş foarte dificil, foarte abrupt pe alocuri şi mie îmi place mult să urc muntele".

Chiar dacă nu a avut bocanci şi a urcat muntele în pantofi sport, Jojo a reuşit să ajungă pe marginea craterului. "Am văzut craterul. Am şi coborât în el la un momendat. Cel mai interesant a fost că pe vulcan ne-am întâlnit cu maimuţe. Nu mă aşteptam să găsesc acolo maimuţe. Ghidul nostru ne-a spus că sunt sute de maimuţe care trăiesc în interiorul craterului pentru că acolo e cald şi mai urcă atunci când ştiu că trec turiştii şi fură mâncare. Ne-au furat şi nouă ne-au furat o banană, un ou fiert".

Maimuţele au amuzat-o, iar peisajul văzut din vârful vulcanului i-a încântat privirea. Pe lista priorităţilor actriţei s-au aflat şi plajele balineze.

Chiar dacă l-a început a avut probleme cu mirodeniile specifice insulei, a descoperit - ulterior - că balinezii chiar ştiu cum să gătească.

Evident că nu a ratat nici o sesiune de shopping locală şi a început cu o brăţară pe care a cumpărat-o dintr-o fabrică de bijuterii. Pe lista achiziţiilor au intrat şi bentiţele tradiţionale balineze pe care le poartă bărbaţii în cadrul ceremoniilor religioase.

Mai presus decât accesoriile, peisajele, plajele şi mâncarea balineză, actriţa spune că în Bali s-a îndrăgostit de mentalitatea şi optimismul locuitorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! Jojo, impresionată de vacanța petrecută în Bali