Antena Meniu Search
x

Video Ştefan ne-a spus din nou: "Te iubesc, femeie!". Spectacol hibrid în Bucureşti, de Ziua Femeii

Dacă e Ziua Femeii, este concert Ştefan Bănică. 120 de doamne şi domni s-au bucurat de el în avans, aseară, în Bucureşti - la Sala Gloria - sau online. Căci, în ton cu vremurile, spectacolul a fost în acest an, hibrid.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 08.03.2021, 13:40

Vezi și

Ştefan Bănică ne-a spus din nou, atât de frumos, "Te iubesc, femeie!".

Este al 11 lea an când ne emoţionează.

Reporter: "Ai cumva un deja-vu?"

Ştefan Bănică: "Da, da. Am deja-vu-ul anului trecut, ai venit, mi-ai luat interviu şi pe urmă a venit pandemia. Cum ar fi acum să îmi iei interviu şi să se termine pandemia asta. Ar fi un lucru bun...doar că...noi suntem ultimii mohicani. Deci, după concertul nostru, se închid iar toate, din păcate".

Reporter: "Ducem tradiţia mai departe? Al câtelea an?"

Ştefan Bănică: "Al 11-lea an. Încercăm să ne adaptăm şi să mergem mai departe din respect pentru cei care au fost ani şi ani de zile la spectacolele noastre, din respect pentru noi, cei de pe scenă, şi pentru faptul că am făcut ca această tradiţie să meargă mai departe şi asta facem şi azi".

Despre invitaţii săi speciali, dar şi ce surprize le-a pregătit fanilor, aflaţi din interviul acordat de îndrăgitul artist reporterului Observator Raluca Bădică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Ştefan ne-a spus din nou: "Te iubesc, femeie!". Spectacol hibrid în Bucureşti, de Ziua Femeii