Antena Meniu Search
x

Stil și eleganță pe covorul roșu de la Oscar

Pentru o seară, covorul roşu al Oscarurilor a fost transformat într-una dintre cele mai excusiviste podiumuri de modă din lume. Anul acesta, culorile metalice au fost preferatele vedetelor

Vezi și

Pentru o seară, covorul roşu al Oscarurilor a fost transformat într-una dintre cele mai excusiviste podiumuri de modă din lume. Anul acesta, culorile metalice au fost preferatele vedetelor

Cu o interpretare de neuitat, şi o apariţie la fel de spectaculoasă de covorul roşu, Julianne Moore a fost la înălţime la gala premiilor Oscar. Rochia albă, lungă, din organza, a fost desenată personal de Karl Lagerfeld. 27 de oameni au muncit pentru a coase cele 80.000 de paiete manual. O operă de artă realizată în 987 de ore. Şi totul a meritat. Julianne Moore a strălucit pe scenă, când a primit Oscarul pentru cea mai bună acriţă.

Petele de culoare au fost rare la gala oficiată în teatrul Dolby din Los Angeles. Cele mai multe vedete au mizat pe tonuri de auriu, nude şi alb perlat.

Una dintre actriţele favorite la titlul de cea mai bine îmbrăcată, Emma Stone a fost impecabilă în rochia din mărgele Elie Saab. Pe mâna libanezului a mers şi Jennifer Lopez, cu o rochie amplă, cu decolteu adânc, într-o culoare ce îi punea în valoare tenul măsliniu. Cum frumuseţea şi comoditatea nu merg mereu mână în mână, trena i-a cam dat totuşi de furcă artistei.

Ca în fiecare an, au existat şi vedete mai puţin inspirate. Criticii spun că Lady Gaga a stricat totul cu mănuşile largi, din piele roşie, ce aduceau mai mult cu mănuşile de menaj.

Domnii au mers însă la sigur. Cei mai mulţi au ales, ca în fiecare an, un smocking de culoare închisă şi cămaşă albă. Printre puţinii care s-au abătut de la regulă s-au numărat gazda showului, Neil Patrick Harris şi actorul Benedict Cumberbatch.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Stil și eleganță pe covorul roșu de la Oscar