Antena Meniu Search
x

Taylor Swift bate noi recorduri. Albumul „Lover” cucerește toate topurile muzicale

Cântăreaţa îndrăgită de toţi adolescenţii, Taylor Swift, bate noi recorduri! Cel de-al şaptelea album lansat, Lover, s-a clasat pe primele locuri în topurile din Statele Unite, Marea Britanie şi Australia.

de Redactia Observator

la 04.09.2019, 14:42

Vezi și

Cântăreaţa îndrăgită de toţi adolescenţii, Taylor Swift, bate noi recorduri! Cel de-al şaptelea album lansat, Lover, s-a clasat pe primele locuri în topurile din Statele Unite, Marea Britanie şi Australia. Acesta este cel de al şaselea album al ei care ajunge în top Bilboard 200. Deci, am putea spune că n-a prea cunoscut eşecul. Taylor Swift i-a pregătit din timp pe fani pentru lansarea albumului, despre care spune că este cel mai romantic de până acum.

La doar 29 de ani, Taylor Swift are cu ce să se laude. Potrivit revistei Forbes, a avut venituri de peste 185 milioane de dolari, mai mult decât Beyonce. Iar acum, cântăreaţa a debutat pe primul loc în Billboard 200 cu noul album, Lover.

Lover a fost lansat pe 23 august, după o lungă. prea lungă aşteptare pentru fani. Încă din februarie, artista le-a dat fel şi fel de indicii pe reţelele de socializare despre cum vor fi piesele, ba chiar, o parte din versuri au fost afişate pe o clădire din New York.

A vândut până acum 867 de mii de unităţi iar albumul este primul disponibil integral pe toate platformele de streaming.

„Lover" a înregistrat a doua cea mai bună săptămână de streaming din toate timpurile pentru un album al unei artiste şi pentru un album pop, cu 226 de milioane de accesări.

Taylor Swift ajunge aşadar pentru a şasea oară cu un album pe primul loc în topul Billboard 200, cel care clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni.

Dar artista este în topuri şi în Marea Britanie, întrecându-l pe Ed Sheeran.

Albumul ei a ajuns pe primele locuri şi în Australia, unde, la fel, îl întrece pe Ed Sheeran. Piesele sunt un mix între pop, R&B, hip-hop dar şi country şi vorbesc despre iubire, dezvoltare personală, iubire de sine şi maturizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Taylor Swift bate noi recorduri. Albumul „Lover” cucerește toate topurile muzicale