Antena Meniu Search
x

Noul sezon "Te cunosc de undeva" are premiera în această seară, la Antena 1

Jocul transformărilor reîncepe din această seară, pe Antena 1! "Te cunosc de undeva" se aşază la linia de start. Cei 11 concurenţi înscrişi în competiţie sunt pregătiţi să facă spectacol şi, ca să dăm din casă, aflaţi că în prima ediţie Monica Anghel şi Marcel Pavel îi vor interpreta pe Alicia Keys şi pe Jay-Z, pe scena transformărilor. Ce alte personaje a pregătit Ruleta în cel mai nou sezon marca "Te cunosc de undeva", aflaţi de la ora 20. 

de Redactia Observator

la 12.09.2020, 16:19

Vezi și
  • "Te cunosc de undeva", de la ora 20:00, la Antena 1
  • Cei 11 concurenți vor fi acompaniați de un band live

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Romică Ţociu, concurent: Vreau să vă spunem stimaţi telespectatori, că va fi o ediţie incendiară, le mulţumesc producătorilor că s-au gândit să fac cuplu cu Adriana Trandafir!

Adriana Trandafir: Eu m-am gândit de mai multă vreme, Dar, mă rog, dacă acum s-a întâmplat, sunt fericită şi aşa!

Aventura transformărilor din cel mai nou sezon marca "Te cunosc de undeva" începe pentru Adriana Trandafir şi pentru Romică Ţociu în forţă. Vor intra în pielea Mariei Ciobanu şi a lui Ion Dolănescu, la începutul primei ediţii.

Cu încredere păşeşte în noul sezon şi Andrei Ştefănescu, alături, de bunul său prieten, Liviu Vârciu. Ambii, cu ştate vechi în emisiune. Și fără frică.

Andrei Ștefănescu, concurent: Pe mine întotdeauna o să mă vedeţi numai cu păr, eu am peste 100 de personaje făcute în cele şase sezoane, nu am făcut niciodată un personaj chel. Nici când mi-a căzut Benone Sinulescu, am zis şi eu că e chel, era el în tinereţe.

Liviu Vârciu, concurent: Din păcate, colega mea de canto Monica Anghel este aici, a făcut cu mine canto, de asta îmi e puţin frică cu ea, că am avut acelaşi profesor, dar în rest, nu!

În total, sunt 11 concurenţi care au dau startul magiei transformărilor, pe scenă. Marcel Pavel, alături de Monica Anghel fac şi ei parte din tabăra artiştilor care vor evolua în echipe. De cealaltă parte, Adda, Ami, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu şi Jojo vor concura solo, în faţa juraţilor.

Jojo, concurentă: Mama mi-a zis să nu vin, a zis că nu fac faţă. Şi atunci m-a ambiţionat şi am zis "bine mamă, lasă că vezi tu". Pentru mine e o experienţă extraordinară, mă aşteptam să îmi placă tare, dar nu mă aşteptam să îmi doresc atât de mult să vin zilnic.

Tavi Clonda, concurent: Băi, mi-a dat greu. Nu mai am barbă, sunt Tavi Clonda, dragilor, nu ştiu dacă mă ştiţi. Nevastă-mea când m-a văzut prima dată fără barbă a râs jumătate de oră, la propriu. Am avut rochii, am avut tocuri, am avut colanţi. 

Sezonul cu numărul 15 vine şi cu o premieră: toate momentele vor fi acompaniate de band live. Juraţii Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan sunt şi ei pregătiţi pentru show, din tabăra juraţilor. "Te cunosc de undeva", prezentat de Alina Puşcaş şi de Cosmin Seleşi, începe în această seară, de la ora 20, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Noul sezon "Te cunosc de undeva" are premiera în această seară, la Antena 1