Antena Meniu Search
x

Tendințe pentru evenimente în aer liber

Cum ne îmbrăcăm în ziua nunții? Indiferent de tendinţe, ţinutele trebuie să adaptate condiţiilor meteo, geografice, economice. Deşi este un eveniment foarte personal până la urmă, factorii externi sunt foarte importanţi.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 14:15

Vezi și
  • Rochia trebuie să aibă un croi simplu.
  • Pudra trebuie evitată din ritualul de make-up.

Fascinantă ca locaţie, o nuntă în aer liber este... meteo dependentă. Dacă e cald, transpirăm, dacă e frig, tot nu e bine iar dacă plouă... poate fi dramatic. 

Corina Dănciulescu, make-up artist: Dacă vrem să reziste machiajul 8,10,12h, 24 de ore, pentru că uneori pleci în luna de miere direct de la nuntă, pudra nu o recomand. De ce? Pentru că în aer liber arată foarte incărcat tenul. Chiar dacă are loc şedinţa foto sau filmarea în aer liber, e mai bine să fie doar fondul de ten. Pudra pe alocuri şi blush.

Cu rujul e mai simplu. În funcţie de personalitate şi... ţinută, putem alege nuanţe diafane sau îndrăzneţul ruj roşu. Să nu uităm însă şi micile trucuri...

Corina Dănciulescu, make-up artist: În general, femeile işi doresc să aibă buzele voluptoase.. Şi atunci pot să vin cu un corector, cel care e mai deschis la culoare şi-l aplicăm aşa, fix pe centrul buzelor. Şi atunci.. dorinţa i se împlineşte. Indiferent dacă rujul aplicat este mat sau sidefat. 

Să trecem şi la decizii mai grele. Alegerea rochiei de mireasă.

Vaporoasă şi diafană, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cum trebuie să fie rochia de mireasă pentru acest sezon. Fie că vă doriţi o petrecere la piscină, în grădină sau de ce nu, pe o plajă, rochia trebuie să aibă un croi simplu, care să urmeze linia corpului. 

Andra Ţurcanu, designer rochii de mireasă: Rochiile care sunt mai uşoare şi fluide şi realizate din materiale care ajută şi lasă pielea să respire, sunt în cerere destul de mare în acest moment. Ele pot fi cât se poate de simple, cum este aceasta, care abordează tendinţele boho şi.. Acesta este un model de rochie cu spatele gol care poate fi purtat şi la petrecerile de pe malul mării.. În momentul în care alegem locaţia unde evenimentul se va realiza, va trebui să mai ţinem cont de un aspect şi anume să ştim dacă pe partea de jos există şi podelele acelea unde invitaţii pot sta şi dacă da, dacă este posibil ca invitaţii sau ca mireasa să poarte tocuri. Pentru că dacă este dificil acest aspect, recomandarea mea este ca atât invitaţii cât şi mireasa să fie informaţi asupra acestui lucru şi să poarte încălţăminte corespunzatoare, fie fără toc, fie din acelea cu platformă. 

Nu-i ignorăm nici pe domni. Şi ţinuta mirelui e importantă... măcar cât s-o pună în valoare pe cea a miresei. Sfatul stiliştilor, mai ales în contextul petrecerilor relaxate din acest an? O ţinută la fel. Ea trebuie să fie versatilă şi să nu rămână uitata în garderobă, dupa marele eveniment. 

Adina Buzatu, stilist vestimentaţie masculină:​ Va imbrăcaţi frumos, dar mai scoateţi ceva. Adică dacă anul trecut îmbrăcau toţi smoking, cămaşa albă, papion, ei bine.. aveţi şi varianta asta, dar deja sacoul clar devine colorat. Fără discuţie! Suntem afară, e veselie, iţi trebuie un sacou colorat. Tendinţa mirilor, în ultimul timp, este să se îmbrace mai elegant la biserică şi mai relaxat seara şi asta tocmai pentru că locaţia este diferită. Este soare, este cald, este afară.. Foarte important, pentru sezonul acesta, afară mai ales, să alegeţi ţesături exclusiv naturale, extraordinar de subţiri şi mă refer aici la gramaj, nu la aspect, pentru că din contră, aspectul trebuie să fie uşor mai gros ca să arate bine. Fiind vorba de o petrecere la piscină, sau în pădure, sau afară în general, putem alege impriumeuri. Ce vă sfătuiesc însă, la biserică totuşi menţineţi aspectul acela clasic al ţinutei. 

Şi să nu uităm nicicum regula de aur: orice ţinută am alege, fie că este extravagantă sau clasic-elegantă, trebuie raportată întotdeauna la personalitate şi caracter. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Tendințe pentru evenimente în aer liber