Antena Meniu Search
x

Emoţii mari pentru tinerii de la Intact Media Academy. Absolvenţii şi-au dat examenul final

În platoul Observator, în faţa camerelor de filmat, cu multe emoţii dar şi multe cunoştinţe noi, dobândite în cele trei luni petrecute cu trainerii.

Vezi și

În platoul Observator, în faţa camerelor de filmat, cu multe emoţii dar şi multe cunoştinţe noi, dobândite în cele trei luni petrecute cu trainerii. Absolvenţii speră acum că vor începe o carieră frumoasă în televiziune.

Tinerii absolvenţi IMA au făcut un întreg jurnal. Au făcut live-uri şi au citit de pe prompter cele mai importante ştiri ale zilei. Trainerii i-au urmărit pas cu pas, iar la final le-au dat şi recomandările.

După trei luni de cursuri la Intact Media Academy, pentru absolvenţi, nimic din bucătăria televiziunii nu mai reprezintă un secret. S-au descurcat şi la prezentarea rubricii Meteo.

Cursanţii s-au ataşat de fiecare vedetă care i-a învăţat ce înseamnă munca într-o televiziune. Orele interactive, cu foarte multă practică, au fost uneori pline de concentrare maximă, alteori foarte relaxante.

Georgiana, absolvent IMA:

Este o experienţă foarte frumoasă, înveţi multe lucruri noi, toţi trainerii au ajuns la sufletele noastre. Cursurile cu Valentin Butnaru erau foarte amuzante că făceam tot felul de exerciţii 

Antonia, absolvent IMA:

Ar trebui să fac o carte despre experienţa mea de la IMA, am avut emoţii foarte mari. Când am ajuns aici, în faţă la pupitru, şi a trebuit să citesc, parcă nu ştiam nici să citesc, nu mai vedeam.

Robert, absolvent IMA:

Am învăţat să am încredere în mine şi să spun ce gândesc cu foarte mare uşurinţă.

Experienţa căpătată la Intact Media Academy se va vedea de acum în carierele pe care tinerii le visează, dar şi în fotografii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Emoţii mari pentru tinerii de la Intact Media Academy. Absolvenţii şi-au dat examenul final