Antena Meniu Search
x

Topul vedetelor cel mai bine îmbrăcate în anul 2018

Haina îl face pe om! E un proverb românesc, dar totodată o regulă respectată cu sfinţenie de vedetele din toată lumea. Iar celebritatea şi menţinerea în top impun ca imaginea să fie impecabilă.

Vezi și

Haina îl face pe om! E un proverb românesc, dar totodată o regulă respectată cu sfinţenie de vedetele din toată lumea. Iar celebritatea şi menţinerea în top impun ca imaginea să fie impecabilă. Specialiştii în modă ai revistei Lyst au realizat un top al vedetelor cel mai bine îmbrăcate anul acesta. 

Prima în clasament şi în preferinţele a milioane de fani din întreaga lume este Kylie Jenner. La numai 21 de ani, mezina clanului Kardashian-Jenner a reuşit să pună bazele unui adevărat imperiu al frumuseţii, în valoare de un miliard de dolari.

Tot ceea ce poartă frumoasa blondă intră imediat în topul căutărilor pe internet. Anul acesta, piesele vestimentare alese de Kylie au generat mai bine de 2 milioane de căutări pe Google.

A doua poziţie în top o ocupă sora sa mai mare, celebra Kim Kardashian. Soţia rapperului american Kanye West e de multă un reper în materie de ţinute vestimentare printre admiratoarele sale, însă anul acesta a devenit un adevărat trendsetter.

Asta după ce a câştigat un premiul de influencer al anului. De exemplu, bruneta a făcut din simplii pantaloni scurţi pentru ciclism o piesă de nelipsit din garderobă, inclusiv la noi în ţară.

Următoarea favorită în clasament e nimeni alta decât ducesa Meghan Markle. Soţia prinţului Harry a fost dintotdeauna o vedetă foarte bine îmbrăcată, însă de când a intrat în familia regală a Marii Britanii, eleganţa şi bunul gust în materie de alegerea ţinutelor au fost cuvintele de ordine ale fiecărei apariţii.

Nu a fost ţinută pe care Meghan să o poarte şi să nu crească semnificativ căutările pentru brandurile alese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Topul vedetelor cel mai bine îmbrăcate în anul 2018