Antena Meniu Search
x

Trucuri de la Hollywood pentru un ten superb! Beyonce, Cameron Diaz sau Cindy Crawford le pun în aplicare în fiecare zi

Pe covorul roşu, divele de la Hollywood arată impecabil şi, adesea, totul se datorează stiliştilor personali. Dar iată ce trucuri de înfrumuseţare folosesc.

Vezi și

Pe covorul roşu, divele de la Hollywood arată impecabil şi, adesea, totul se datorează stiliştilor personali. Dar iată ce trucuri de înfrumuseţare sau îngrijrire folosesc atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor.

În fiecare dimineaţă, Monica Bellucci face un duș scoţian, cu apa caldă, dar şi cu puţină apă rece. Acest duş ajută la circulaţia sângelui, dar face şi pielea mai fermă. Monica e foarte antentă cu tenul ei, pe care îl hidratează zilnic cu un spray răcoritor pentru ten sau apă termală.

Cindy Crawford are 51 de ani, dar arată impecabil. Un spray cu apă de cocos este produsul ei preferat pentru piele. Mulţumită acestui spray Cindy are un look foarte natural. Ea foloseşte machiarjul doar la ocazii speciale. 

Cameron Diaz în schimb are un truc ingenios. Ea folosește același ruj pentru buze și pentru pomeţi şi asta o face specială. Actriţa se confruntă şi cu acneea pe care încearcă să o combată cu produse de hidratare. 

Julia Roberts e foarte ocupată şi de multe ori uită să-şi cumpere produse pentru îngrjirea unghiilor. Dar are un secret. Atunci când nu are uleiul ei preferat cu vitamina E, folosește ulei de măsline din bucătărie. Așadar, când nu alegi metoda profi, adaugă într-un bol cu apă călduţă câteva picături de ulei de măsline și ţine mâinile pentru hidratarea unghiilor și cuticulelor.

Deși Jennifer Lopez are un ten mai puţin pretenţios când vine vorba de expunerea la soare, datorită pigmentului brun, asta nu o scutește de îmbătrânirea prematură a pielii. Pentru protejarea zilnică a tenului, dar și ca bază de machiaj, aceasta folosește o cremă cu apă de trandafiri și avocado.

Arma secretă a cântăreţei Beyoncé este ceva ce poţi cumpăra de la o farmacie sau poţi comanda online. Crema asemănătoare cu vaselina, este extrem de hidratantă, iar ea o folosește atât pentru a obţine o coafură în stilul wet look, cât și ca balsam de buze sau bază de machiaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Trucuri de la Hollywood pentru un ten superb! Beyonce, Cameron Diaz sau Cindy Crawford le pun în aplicare în fiecare zi