Antena Meniu Search
x

Turneul "One More Light", al trupei Linkin Park, ÎN PERICOL după moartea solistului. Colegii lui Chester, DEVASTAȚI de pierderea suferită (VIDEO)

Turneul trupei Linkin Park, programat să înceapă săptămana viitoare, este în pericol, după ce solistul trupei, Chester Bennington, s-a sinucis joi, la resedinta sa din Los Angeles.

Turneul trupei Linkin Park, programat să înceapă săptămana viitoare, este în pericol, după ce solistul trupei, Chester Bennington, s-a sinucis joi, la resedinta sa din Los Angeles.

Potrivit tmz.com, colegii de trupa ai lui Chester sunt devastati de pierderea suferita si nu stiu ce decizie sa ia in legatura cu turneul "One More Light", care trebuia sa inceapa, saptamana viitoare, in Mansfield, Massachusetts.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Sute de persoane au sunat astazi la centrul Xfinity din Mansfield sa intrebe in legatura cu biletele cumparate, dar li s-a spus ca trebuie sa astepte, deoarece nu a fost anuntata inca nicio decizie.

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat, joi, într-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles. 

Chester Bennigton s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare emoţionantă prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor.

Cu doar cateva momente inainte de aflarea vestii, Linkin Park a lansat un videoclip - “Talking to Myself”, care cuprinde şi imagini din timpul unui concert. 

“Talking to Myself” este a treia piesă de pe cel de-al şaptelea album de studio "One More Light". Albumul marchează al şaselea disc care s-a plasat pe primul loc în top 200 Billboard. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Turneul "One More Light", al trupei Linkin Park, ÎN PERICOL după moartea solistului. Colegii lui Chester, DEVASTAȚI de pierderea suferită (VIDEO)