Antena Meniu Search
x

Sărbătorile vedetelor: Cele mai frumoase amintiri de Crăciun ale lui Cătălin Botezatu sunt din copilărie

Cele mai frumoase amintiri de Crăciun sunt legate de copilărie, chiar şi când vorbim despre vedete. Cătălin Botezatu petrece Crăciunul în Mărginimea Sibiului.

Vezi și

Cele mai frumoase amintiri de Crăciun sunt legate de copilărie. Iar în fiecare an, vedetele pleacă în vacanţe cu cei mici. Pe Cătălin Botezatu, sărbătorile îl prind în Mărginimea Sibiului, iar pe Anca Serea şi Adi Sînă şi-au dus copiii pe Valea Prahovei. Îi învaţă şi să schieze.

Printre brazii ninşi, într-o pensiune cochetă din Mărginimea Sibiului, l-am găsit pe Cătălin Botezatu. A venit cu cei mai apropiaţi prieteni. Şi-au ales locul după savoarea bucatelor tradiţionale. 

CĂTĂLIN BOTEZATU, creator de modă:

Mananc de cand am venit si probabil am luat doua kilograme, ca am venit de doua zile. Mie imi place soriciul si am inceput cu sorici. 

Lângă bradul împodobit, dimineaţa începe cu o cană de ceai fierbinte. În astfel de momente, îşi aduce aminte de copilărie. 

CĂTĂLIN BOTEZATU, creator de modă:

Cele mai frumoase amintiri de Craciun sunt legate de copilarie, sunt legate de bunicii mei, de bunica mea. Mirosul acela de prajituri, cozonaci, mersul cu colindul. Pe urma, lucrurile s-au schimbat. Gasca mea vesela va pleca pe aici pe partii, cu copiii, se vor juca, ore in sir voi face cadouri. Vom petrece, ne vom da cadouri. 

Tot la o pensiune, dar pe Valea Prahovei, petrec Adrian Sînă şi Anca Serea, alături de copii. Până va ajunge Moş Crăciun să pună daruri sub brad, testează pârtia de schi. 

ADRIAN SÎNĂ, artist:

Abia am ajuns, am avut cateva ore de schi si ne pregatim de Ajunul Craciunului.

Iubitori ai sporturilor de iarnă, Adrian Sînă şi Anca Serea vor pleca după Anul Nou din nou la schi. De data asta, în Austria. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Sărbătorile vedetelor: Cele mai frumoase amintiri de Crăciun ale lui Cătălin Botezatu sunt din copilărie