Antena Meniu Search
x

Vedetele din "Splash! Vedete la apa", distractie in club

Emotii, adrenalina, multa distractie si spectacol! Pe scurt: "Splash! Vedete la apa". Este cel mai hot si, totodata, cel mai racoritor concurs al verii.

Vezi și

Aseara, vedetele si juratii care va vor face serile de duminica mai frumoase si-au luat liber de la antrenamente si s-au distrat pe uscat. Mai exact, intr-un club din capitala.

Pepe, prezentatorul show-ului "Splash! Vedete la apa!", a mers in club impreuna cu cele doua asistente: Roxana Ionescu si Roxana Vancea. A vrut sa se asigure ca toate vedetele se simt la fel de bine ca in timpul filmarilor de la Bacau.

“Multa adenalina, multa emotie. Trebuie sa ai putere mare sa reusesti sa te arunci de pe platforma de 10 metri si nu numai de la 10 metri, chiar si de la cinci sau trei metri”, a declarat Pepe.

Campionul national la gimnastica Marian Dragulescu este unul dintre cei peste 30 de concurenti care vor incerca sa uimeasca juriul cu sariturile lor de la trambulina.

“A fost o provocare, cu ocazia asta mi-am depasit si eu anumite limite si temeri pe care le aveam legat de inaltime. Prima data cand am urcat la 10 metri m-a luat cu ameteli”, a precizat Marian.

Ameteli a avut si DJ WANDA. Mai ales ca nu stia sa inoate si nu a mai intrat intr-o piscina de 29 de ani.

Daca unii au invatat sa inoate, altii s-au tinut de sotii. Daniela Crudu a fost victima lui Mitosaru. “Am chemat toti antrenorii. Ba, toata lumea acolo, sa sara pentru ea. Nu se putea. Si au salvat-o. Dupa cinci minute. I-am facut respiratie gura la gura, sper sa nu se supere prietenul ei”, a povestit Mihai Mitoseru.

Dupa fiecare antrenament, vedetele au fost rasfatate de chef Joseph Hadad: “Am pregatit caracatita, frumos cu trufe negre, sfecla rosie e in sezon acum, salata verde, alune de padure crocante”.

Emisiunea “Splash! Vedete la apa!” va fi difuzata incepand de duminica viitoare, pe 7 iulie. Dupa sapte editii, juratii vor alege castigatorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele din "Splash! Vedete la apa", distractie in club