Antena Meniu Search
x

Curs valutar

VEŞTI BUNE pentru Brad Pitt! Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Angelina Jolie după anunţul divorţului

Actorul american Brad Pitt şi-a văzut copiii pentru prima dată după ce soţia lui, actriţa Angelina Jolie, a depus actele de divorţ în luna septembrie.

de Redactia Observator

la 07.10.2016 , 16:13

Actorul american Brad Pitt şi-a văzut copiii pentru prima dată după ce soţia lui, actriţa Angelina Jolie, a depus actele de divorţ în luna septembrie.

Starul hollywoodian nu îi mai văzuse pe cei şase copii ai lui de când Angelina Jolie a depus la tribunal actele de divorţ, pe 19 septembrie. În urmă cu câteva zile, actorul a primit permisiunea de a-şi vizita copiii şi a spus că a apreciat foarte mult acea întâlnire.

”Brad a petrecut ceva timp alături de copiii lui şi s-a simţit minunat cu ei”, a dezvăluit o sursă din anturajul actorului.

Articolul continuă după reclamă

Angelina Jolie a primit custodia temporară a copiilor. Atât ea, cât şi Brad Pitt au fost somaţi să apeleze la serviciile unui cabinet de consiliere psihologică. Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, despre care presa americană a scris că ar fi avut o dispută cu fiul cel mare al cuplului, Maddox, în timp ce întreaga familie se afla la bordul unui avion privat, determinând-o pe Angelina Jolie să ceară divorţul, s-a declarat dispus să facă un test antidrog şi antialcool, în cadrul unei înţelegeri pentru a putea să-şi revadă copiii.

Potrivit aceleiaşi surse, actorul - ale cărui vizite trebuie să se desfăşoare în prezenţa unui supraveghetor - este hotărât să facă ”tot ceea ce trebuie” pentru a rămâne în contact cu cei şase copii.

”Brad îţi iubeşte copiii mai mult decât orice altceva pe lume şi, pentru el, copiii contează mai mult decât oricine altcineva. El va face orice îi va sta în putere pentru a fi alături de ei, acum şi întotdeauna”, a dezvăluit acea sursă pentru revista People.

Recent, presa americană a afirmat că Brad Pitt nu doreşte ”să joace murdar” în lupta pentru obţinerea custodiei copiilor, în ciuda faptului că deţine ”foarte multe lucruri” pe care ar putea să le folosească în instanţă împotriva soţiei sale.

”Există atât de multe lucruri pe care el le cunoaşte despre Angelina, însă el nu vrea să le folosească. Le-a spus avocaţilor lui că nu vrea să joace murdar. Brad vrea doar să rezolve situaţia şi să ajungă într-un punct în care să existe o anumită siguranţă pentru viitor. Copiii reprezintă singurul lucru care contează acum pentru el”, a dezvăluit o sursă din anturajul starului.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Actuala înţelegere dintre părţi va rămâne valabilă până pe 20 octombrie.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » VEŞTI BUNE pentru Brad Pitt! Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Angelina Jolie după anunţul divorţului