Antena Meniu Search
x

Succes real dintr-o joacă virtuală. Vlad Vaida este inventatorul seriei „Ești român dacă...”

TIKTOK, cea mai populară aplicaţie a momentului, în ultimele luni s-a îmbogăţit cu câteva sute de milioane de noi utilizatori. Două miliarde are în momentul de faţă la nivel mondial.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.07.2020, 14:21

Vezi și
  • Vlad Vaida este faimos pe Tik Tok.
  • Tânărul creează clipuri urmărite de sute de mii de abonaţi.

2 milioane, doar în România. Printre fanii aplicaţiei se numără şi Vlad Vaida, un tânăr care s-a concentrat însă mai mult asupra acestei aplicaţii. Şi, dintr-o joacă virtuală, acum are succes real. A ajuns să creeze clipuri urmărite de sute de mii de abonaţi.

Vlad Vaida este un tânăr de 23 de ani din Cluj pe care aplicaţia momentului, TIKTOK, l-a transformat într-un idol al adolescenţilor din online-ul românesc. Totul a pornit ca o joacă. 

Vlad Vaida: Am inceput sa fac chestii diferite de comedie, apoi mai tarziu am inceput si o serie cu care multi romani se identifică. Seria se numeste Eşti român dacă...

Şi chiar aşa s-a întâmplat. A stat acasă şi a creat clipuri. Multe. Iar asta i-a adus urmăritori. Şi mai mulţi. De la 20 de mii de fani, a ajuns la 300 de mii.

Vlad Vaida: S-a intamplat acum in pandemie, cand toata lumea a stat in casa si nu avea ce face. Toti s-au adapostit pe tiktok si am inceput sa fac mai mult continut si sa livrez mai mult din ceea ce oamenilor le place. 

Şi crede că acesta este, de fapt, şi secretul succesului obţinut aproape peste noapte. În fiecare clip, încearcă să fie unul dintre cei pentru care postează. 

Reporter: De ce crezi ca a prins asa de mult chestia asta cu esti roman daca?

Vlad Vaida: Pentru ca e simplu, e la subiect si toti oamenii rezoneaza cu ideea asta

Celebritatea din lumea virtuală i-a schimbat şi viaţa de zi cu zi. 

Vlad Vaida: Se mai intampla sa vina oameni sau sa aud in spatele meu "ala e Vlad Vaida de pe tiktok.. esti roman daca…" dar am fost si confundat odata cu altcineva tot de pe tiktok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Succes real dintr-o joacă virtuală. Vlad Vaida este inventatorul seriei „Ești român dacă...”