Antena Meniu Search
x

Video Vloggerul Selly, prima reacție după amenda primită. Acuză legea prost făcută și spune că aproape toți invitații erau testați

Selly a venit cu explicaţii după ce a fost amendat de poliţişti pentru o petrecere organizată într-o locuinţă din Snagov.

de Redactia Observator

la 02.03.2021, 14:01

Vezi și
  • Vloggerul Selly a împlinit 20 de ani și a organizat o petrecere privată
  • Poliția s-a autosesizat și a dat sancțiuni în valoare de 15.000 de lei

Petrecerea din pandemie organizată într-o locuinţă din Snagov de Selly a devenit subiect de dezbatere în mediul online. Vloggerul tocmai a împlinit 20 de ani, iar luni Poliţia a anunţat că Selly a fost sancţionat cu 15.000 de lei pentru evenimentul privat, interzis în contextul actual. Culmea este că vloggerul şi invitaţii lui, printre care cântăreţii de manele Tzanca Uraganu' și Biju, sunt cei care au postat imaginile.

Pus la zid, Selly a venit cu explicaţiile lui, aşa cum ne-a obişnuit deja, pe canalul său de Youtube, acolo unde are o comunitate de aproape 3 milioane de fani. Spune că îşi asumă amenda, însă legea este problema, care nu s-ar aplica pentru toţi, spune el. Vloggerul transmite că dacă ar fi organizat evenimentul într-un restaurant şi nu într-un loc privat, cel mai probabil, ar fi evitat tot acest scandal. 

Deci vă zic sincer, s-a exagerat enorm. Eu chiar cred că pandemia asta există şi e un pericol real. Poliţia nu face legea, poliţia doar aplică legea şi în cazul ăsta, oamenii doar şi au făcut meseria. Problema e legea. Legea ar trebui să fie aceeaşi pentru toţi. În club e voie şi oamenii stau lipiţi unul de altul, într-o casă imensă, într-o curte imensă cu aerisire şi cu tot e ilegal. Noi invitaţii nu am fost niciodată mai mult de 20, simultan, acolo. În momentul în care a venit Tzanca cu toată formaţia, numărul de participanţi s-a dublat. Dacă nu se posta, nu ştia nimeni. Nu a fost nicio plângere de gălăgie, nu s a sesizat nimeni”, a transmis Selly pe vlog.

La momentul când a postat vlogul, adică aseară, Selly spunea că nu fusese încă înştiinţat de sancţiune şi că a aflat din presă despre amendă. Tot pe Youtube, Selly a transmis că înainte de petrecere şi-a rugat prietenii să se testeze anti-COVID ca să evite eventuale situaţii ulterioare nedorite. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Selly, petrecere cu manele, la 20 de ani

Idol a milioane de tineri, tânărul s-a serbat cu manele, valuri de şampanie şi încălcări în serie ale restricţiilor. A sfidat apoi pe toată lumea şi a postat imaginile. Printre milioanele de fani şi urmăritori au dat follow si poliţiştii care s-au dus la el acasă si i-au dat o amendă consistentă. Vocea unei generaţii, Selly a anuntat ca vrea să schimbe educaţia din România si chiar a îndemnat la responsabilitate în pandemie. De ziua lui, însă, lecţia s-a schimbat.

Andrei Şelaru, cunoscut ca Selly, a încălcat toate regulile. A cântat şi a dansat pe ritmurile maneliştilor Tzancă Uraganul şi Costel Biju şi s-a filmat din toate unghiurile. Imaginile le-a postat pe conturile de socializare care l-au făcut celebru.

Doar că, faima şi notorietatea online vin la pachet şi cu riscuri. Printre cei peste 2 milioane de urmăritori, sunt şi poliţişti, care au văzut postările şi s-au autosesizat. Au dat amenzi în valoare de 15.000 de lei organizatorului petrecerii, proprietarului de restaurant şi unui participant.

Gelu duminică, sociolog: Din păcate, mai adăugăm încă un model, care pică de pe piedestal. Asta este. Sper din tot sufletul să înveţe ceea ce are de învăţat din această poveste. Nu trebuie să cerem unui copil să fie mai responsabil decât sunt oamenii la 40 şi ceva de ani respectiv, vezi politicienii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Vloggerul Selly, prima reacție după amenda primită. Acuză legea prost făcută și spune că aproape toți invitații erau testați