Zara Larsson, un fenomen în lumea artistică la doar 21 de ani

De Redactia Observator.
Publicat: 06.07.2019, 14:14.
Actualizat: 06.07.2019, 14:54

Este în clasamentul Forbes printre tinerii care au devenit milionari până în 30 de ani, melodiile ei au strâns sute de milioane de vizualizări şi cântă alături de cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Este în clasamentul Forbes printre tinerii care au devenit milionari până în 30 de ani, melodiile ei au strâns sute de milioane de vizualizări şi cântă alături de cei mai cunoscuţi artişti ai momentului. Zara Larsson are 21 de ani şi are lumea la picioare. A concertat şi în faţa a zeci de mii de români în deschiderea celui mai aşteptat concert din 2019 - spectacolul lui Ed Sheeran de la Bucureşti. Colega noastră, Sabrina Preda a stat de vorbă cu ea.

Pe Arena Naţională, Zara a încălzit publicul pentru show-ul oferit de Ed Sheeran. Însă melodiile ei răsună în radiourile din toată lumea. A câştigat un concurs de talente în Suedia - ţara natală - la vârsta de doar 10 ani. Iar de atunci, i s-au deschis multe uşi în drumul către celebritate. La 11 ani de la debutul său în muzică, a ajuns pentru prima oară la noi în ţară.

La patru ani după victoria din concurs, Lara a semnat cu o casă de discuri. Ca un pas firesc, un an mai târzu, a lansat primul ei album. Single-ul "Uncover" a urcat rapid în topurile muzicale din Suedia, Danemarca şi Norvegia.

Zara îşi scrie singură multe dintre piese. Aşa l-a cunoscut şi pe Ed Sheeran.

Zara: Ne-am întâlnit în studio, scriam pentru albumul meu, am scris un cântec împreună şi este atât de talentat!

Reporter: Erai emoţionată?

Zara: Eram, dar am încercat să nu fiu o fană şi s-a dovedit a fi cea mai relaxată persoană pe care o cunosc! E amuzant, e acel tip cu care vrei să ieşi.

Artista se mândreşte că provine dintr-o ţară unde, spune ea, oamenii sunt relaxaţi şi se bucură că în Suedia nu există paparazzi care să o urmărească la tot pasul. Pe lângă asta, a fost dintotdeauna susţinută de familia sa.

Zara: Când iau I-padul tatălui meu şi intru pe youtube, la recomandări sunt doar fimuleţe cu mine! Îl întreb: "Asta este tot ce urmăreşti?" Mă susţin întru totul. Este un sentiment minunat.

Zara a fost extrem de încântată de publicul român şi de faptul că a cântat în deschiderea lui Ed Sheeran la noi în ţară şi şi-a stabilit următoarea ţintă.

Zara: Mi-ar plăcea să cânt o decernare importantă de premii, poate la premiile Grammy

Reporter: Poate cu Beyonce?

Zara: Absolut, ea este prea bună pentru mine, nu merit această onoarea!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.