Antena Meniu Search
x

Zeci de mii de fani s-au strans în Piaţa Constituţiei pentru a le admira show-ul celor de la Maroon 5

Trupa californiană Maroon 5 a făcut miile de spectatori din Piața Constituției să cânte refrenul unor hituri precum "Wake Up Call", "This Love" sau "Moves Like Jagger", în concertul susținut de artiști duminică, la Bucureşti.

Vezi și

Trupa californiană Maroon 5 a făcut miile de spectatori din Piața Constituției să cânte refrenul unor hituri precum "Wake Up Call", "This Love" sau "Moves Like Jagger", în concertul susținut de artiști duminică, la Bucureşti.

Show-ul celor de la Maroon 5 a început cu jocuri de lumini, ce au electrizat publicul înainte de intrarea în scenă a artiștilor. Spre deosebire de majoritatea concertelor ce au avut loc în Piața Constituției, echipa tehnică a trupei Maroon 5 a preferat ca scena să fie amplasată cu spatele spre Palatul Parlamentului.

Piesele cunoscute ale formației au fost interpretate în manieră originală — diferite de formula de studio, general cunoscută — cu intervenții rock sau R&B, în câteva momente din spectacol, solistul Adam Levine cântând la o chitară electrică roz-neon.

Între piese, solistul a inclus și un mic fragment dintr-o melodie clasică de Elvis Presley — "Can't Help Falling In Love", pe care publicul a fredonat-o. "Continuați, continuați, vă iubesc!", le-a spus el spectatorilor. A urmat "She Will Be Loved", una dintre piesele hit Maroon 5, care în concert a avut o variantă acustică.

Lista pieselor cântate de artiști a inclus "Animals", "Stereo Hearts" și "Harder to Breathe". După o oră de show, artiștii au părăsit scena, pentru a reveni la "bis", unde au cântat hiturile "Moves Like Jagger" și "Sugar" — piesa care a pus punct spectacolului.

Show-ul Maroon 5 s-a transformat, spre final, într-o petrecere relaxată, într-o seară de vară, în inima Capitalei, cu adolescenți și cupluri de tineri cântând și dansând pe ritmurile trupei care a venit la București în turneul "V".

Printre spectatori s-au numărat și artiști români, precum Delia și Tudor Chirilă.

În deschiderea spectacolului au cântat Antonia și Les Elephants Bizzares.

Sursa: Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Zeci de mii de fani s-au strans în Piaţa Constituţiei pentru a le admira show-ul celor de la Maroon 5