Antena Meniu Search
x

Zodii predestinate să reziste împreună pe vecie! Deşi sunt diametral opuşi, aceşti nativi se potrivesc mai mult decât ar crede

Precum polii diferiţi care se atrag, la fel se întâmplă şi în cazul zodiilor

Precum polii diferiţi care se atrag, la fel se întâmplă şi în cazul zodiilor. Există persoane care se atrag ca nişte magneţi şi creează o energie comună, despre care astrologii cred că sunt predestinate să reziste o viaţă împreună, scrie antena3.ro

Berbec şi Balanţă

Ca şi cuplu, Berbecul şi Balanta pot dobândi echilibrul perfect al independenţei şi al vieţii de cuplu, având un mod de comunicare excelent, cum numai între ei poate exista vreodată. Având amândoi simţul comun al individualităţii şi al compromisului, acesţia vor face tot ce este nevoie pentru a rămâne toată viaţa împreună, scrie bustle.com.

Taur şi Scorpion

Taurul şi Scorpionul sunt atât de asemănători din punct de vedere emoţional, încât fac o echipă perfectă: sunt dispuşi să se deschidă total şi să-şi dedice viaţa unul celuilalt. Această pereche este extrem de senzuală, ajungând până în punctul cel mai profund al intimităţii.  

Gemeni şi Săgetator

Împreună, Gemenii şi Săgetătorul nu se vor plictisi niciodată. Această conexiune este în întregime mentală: cei doi se provoacă reciproc intelectual şi învaţă împreună ce este dragostea adevărată. Conectaţi prin dorinţa de învăţare, sunt la curent cu toate conceptele superioare filozofice, dar vor şti mereu şi cum să se distreze.

Rac şi Capricorn

Racul şi Capricornul sunt cel mai reuşit cuplu de putere. Sunt extrem de puternici pe cont propriu, dar împreună sunt o forţă care poate depăşi orice obstacol. Împreună reuşesc să-şi construiască o viaţă uimitoare. Dacă există două semne care pot pune lumea în mişcare, atunci acestea sunt Racul şi Capricornul.

Leu şi Vărsător

Leul şi Vărsătorul fac echipa perfectă: pot lucra fără probleme datorită stilurilor de conducere complemantare - cu Leul la putere, bineînţeles. Odată reuniţi, ei nu vor putea exista unul fără celălalt. Sunt apreciaţi de toţi cei care îi cunosc şi devin un model prin felul în care relaţionează. 

Fecioară şi Peşti

Nu veţi găsi o conexiune mai pură şi mai frumoasă decât între nativii Fecioară şi Peşti: două semne zodiacale extrem de altruiste, care vor rezista împreună până la sfârşitul vieţii. Întotdeauna se gândesc la fericirea celor din jur, sărind mereu în ajutorul celor care au nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Zodii predestinate să reziste împreună pe vecie! Deşi sunt diametral opuşi, aceşti nativi se potrivesc mai mult decât ar crede