Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 martie 2021. Comoară descoperită în România; O nouă tranşă de vaccin a ajuns în ţară

Observator de bine, 15 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 15.03.2021, 20:13

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine
Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 15 martie 2021

1)  Un fost poliţist a descoperit un mic tezaur lângă Radomireşti, Olt. Bărbatul a găsit 68 de monede de argint, vechi de mai bine de 2.000 de ani.

2) O nouă tranşă de vaccin Pfizer a sosit în România. Peste 200.000 de doze au ajuns în ţară în ziua în care a început etapa a 3-a de vaccinare, care se adresează populaţiei generale.

3) Un om de ştiinţă din Hong Kong a dezvoltat o tehnologie de scanare a retinei. Aceasta identifică din timp riscul de autism la copiii cu vârste până în şase ani.

4) Cercetătorii australieni au descoperit o proteină umană care ar putea vindeca alergiile şi astmul. Neuritina împiedică producerea în exces a unui anticorp ce provoacă reacţii alergice.

5) Documentarul Colectiv a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar. Academia Americană de Film l-a inclus la categoriile "Cel mai bun documentar" şi "Cel mai bun film străin".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 martie 2021. Comoară descoperită în România; O nouă tranşă de vaccin a ajuns în ţară