Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 martie 2021. Volvo vrea să renunțe și la mașinile hibride; premieră în industria de streaming

Observator de bine, 2 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 02.03.2021, 19:29

Observator de bine, 2 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu
Observator de bine, 2 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 2 martie 2021

1) Mai mulți locuitori din Londra au strâns banii necesari pentru a ajuta un român rămas pe drumuri să se întoarcă în țara natală. 

2) Volvo intenționează să renunțe la toate modelele cu combustie internă, inclusiv cele hibride. Obiectivul suedezilor este ca până în 2030 toate mașinile produse și vândute să fie electrice.

3) O fetiță de 3 ani din Vietnam a fost filmată în timp ce cade de la etajul 13 al unui bloc și este salvată în mod miraculos de un tânăr curier, care se afla în zonă.

4) Premieră în industria de streaming. Platforma SoundCloud îi va remunera pe artiști în funcție de durata ascultărilor muzicale. Aproape 100 de mii de artiști vor fi vizați de modificare.

5) Un câine a scăpat nevătămat dintr-o fântână adâncă de trei metri, în China, și le-a oferit salvatorilor o îmbrățișare drept mulțumire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 martie 2021. Volvo vrea să renunțe și la mașinile hibride; premieră în industria de streaming